K2 padangų taisymo purškiklis B310

Vidutinis
5,36 €
19.04.2024
11
4,17 €
22.04.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 PADANGŲ DOKTOR


SIURBLIAI GREITAI IR EFEKTYVIAI SANTRAUKIA:

K2 TYRE DOKTOR greitai ir efektyviai siurbia ir sandarina nuleistas padangas – laikinas remontas nedemontuojant ir nenaudojant įrankių. Aerozolis pumpuoja padangą, o speciali latekso formulė užsandarina skylę. Paruošimas neturi įtakos ratų pusiausvyrai.

BE IŠARDYMO IR ĮRANKIŲ

Labai padeda netikėtose situacijose. Taip išvengiama būtinybės varginti sugadintą ratą pakeisti atsarginiu. Produktas būtinas kiekvieno automobilio bagažinėje.

SAUGU PADANGAI Gaminys nepažeidžia padangų ir yra lengvai nuimamas vėliau vulkanizavimo dirbtuvėse.


NAUDOJIMAS:

1. Jei įmanoma, pašalinkite daiktą, dėl kurio buvo pradūrta.

2. Sukite padangą, kol vožtuvas atsidurs vertikaliai.

3. Tvirtai įsukite žarnos galą į padangos vožtuvą. Laikykite skardinę vertikalioje padėtyje, pakelkite dangtelį ir paspauskite. Per minutę padanga bus sandari ir pripūsta. Naudokite visą skardinės turinį.

4. Atjunkite žarną.

5. Nedelsdami užveskite automobilį ir važiuokite apie 5 km, neviršydami 35 km/val.

6. Sandariklis pasklis po visą padangą. Dar kartą patikrinkite padangų slėgį.

Įspėjimas: Nenaudokite, jei yra didelių skylių, padanga pažeista arba nukrito nuo ratlankio. Kuo greičiau vykite į dirbtuves galutiniam remontui. Informuokite mechaniką, kad padangoje yra degių dujų. Padanga turi būti ištuštinta ir užpildyta tris kartus prieš atliekant tikrąjį remontą, kol bus visiškai pašalinta degi medžiaga.
talpa [ml] 400
Serija K2 TIRE DOKTOR

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame