MOJE AUTO Antibakterinės servetėlės ​​rankoms 19-642

Vidutinis
1,56 €
Sandelyje
1
2,29 €
29.04.2024
2
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 Color Max - raudonas dažantis vaškas
Galimos populiarios spalvos. Tinka visų tipų automobilių dažams, taip pat ir metaliniams. Puikiai atgaivina spalvą, o dėl sudėtyje esančio Carnauba vaško atkuria buvusį lako blizgesį.



K2 Color Max raudonas dažantis vaškas regeneruoja naujus ir senesnius nagų lakus.
K2 Color Max raudonas dažomasis vaškas puikiai atgaivina išvaizdą ir atgaivina tiek naujų, tiek senesnių lakų spalvą. Jis skirtas vartotojams, kurie nori pagerinti lako būklę, nekoreguojant lako sluoksnio naudojant mechaninį poliruoklį. K2 Color Max raudonas dažomasis vaškas gali būti alternatyva populiarioms „kreidelėms“, skirtoms įbrėžimams užpildyti.

Jis efektyviai užpildo visus dažų nelygumus, o sukietėjimas sukuria lygų ir lygų paviršių. Puikiai užmaskuoja smulkius įbrėžimus, įbrėžimus, drožles ir kitus dažų defektus. Panaudojus dažantį vašką, automobilio dažai tampa lygesni, todėl atgauna blizgesį ir patrauklią išvaizdą.

Lengva pritaikyti. Poliravimui nereikia jėgos. Netepkite jo ant karšto lako arba saulėje.

Talpa: 250ml

Naudojimas:

Kruopščiai nuplaukite automobilį ir tada išdžiovinkite. Papildomas dažų nuriebalinimas su K2 Klinet padidins vaško sluoksnio ant dažų tarnavimo laiką.
Prieš naudodami K2 Color Max Color Wax buteliuką suplakite.
Tepkite vašką ant švarios, sausos ir minkštos mikropluošto ar kempinės (pvz., aplikatoriaus).
Tepkite ant lako sukamaisiais judesiais.
Palaukite, kol išdžius.
Nušveiskite švariu mikropluoštu iki blizgesio.
kiekis 24
pakuotės tipas krepšys
Serija Antibacterial Hand Wipes

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame