15,68 €
29.03.2024
5
12,25 €
01.04.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 GLASS DOCTOR yra stiklo remonto rinkinys. Jis buvo sukurtas taip, kad būtų galima lengvai užpildyti įtrūkimus ar pažeidimus voro pavidalu ant stiklo.

Dėka K2 GLASS DOCTOR atsikratysite stiklo šukių problemos, atsiradusios dėl smūgio į akmenis. Rinkinyje esanti derva užpildo ant stiklo esančias drožles, o vėliau po kontakto su saulės spinduliais sukietėja ir palieka visiškai skaidrią formą.

K2 GLASS DOCTOR rinkinio naudojimas užmaskuoja lustą ant stiklo, todėl jis tampa nematomas ir netrukdo vairuoti. Tai taip pat apsaugo nuo purslų padidėjimo.

Dėka K2 GLASS DOCTOR remonto komplekto, jums nereikės jaudintis, kad jūsų automobilis nepraeis techninės apžiūros dėl stiklo drožlės ar teks keisti visą stiklą.

KAIP NAUDOTI:
1. Smeigtuku nuvalykite visas atsikišusias stiklo daleles nuo skeveldros (smūgio atsiradusios įtrūkimo skylės). Taip pat nuvalykite visą plotą aplink pažeidimo vietos skersmenį.

2. Priklijuokite lipnią sandariklį ant stiklo drožlės vietoje. Norėdami tai padaryti, nuimkite apsauginę plėvelę vienoje sandariklio pusėje. Užklijuokite sandariklį taip, kad lustas būtų skylės centre, o skirtukas būtų nukreiptas į viršų. Tvirtai prispauskite sandariklį prie stiklo.

3. Nuplėškite apsauginę plėvelę nuo tarpiklio viršaus.

4. Sumontuokite pagrindą ant tarpiklio taip, kad ąselės persidengtų. Įsitikinkite, kad jis tvirtai prispaustas prie sandariklio.

5. Supilkite dervos vamzdelio turinį į pagrindą per angą viršuje. Sutaupykite šiek tiek dervos priešpaskutiniam remonto etapui. Nuvalykite dervos perteklių ir uždarykite dervos talpyklą.

6. Įdėkite švirkštą su stūmokliu iki galo į viršutinę angą. Įsitikinkite, kad jis gerai pastatytas.

7. Pašalinkite orą nuo pagrindo viena ranka laikydami už švirkšto cilindro, o kita ranka pakeldami švirkšto stūmoklį. Užfiksuokite stūmoklį, užfiksuodami pirmąjį pleištą ant spyruoklinio spaustuko. Atleiskite ir palikite švirkštą 10 minučių, kad išsiurbtumėte visą orą.

8. Ištraukite švirkštą ir įtraukite į jį oro. Įdėkite švirkštą atgal ir patikrinkite, ar jis sandariai užsifiksavo.

9. Nuspauskite švirkšto stūmoklį ir užfiksuokite ant antrojo pleišto, užfiksuodami stūmoklį sukant judesį ant spyruoklinio spaustuko. Palikite švirkštą užblokuotą 20 minučių. Po to ištraukite švirkštą.

10. Skustuvo ašmenimis nupjaukite pagrindo kraštą ir nulupkite jį nuo stiklo. Pašalinkite nuo stiklo nuvarvėjusios dervos perteklių.

11. Vėl drožlės vietą užlašinkite vieną ar kelis lašus dervos ir šioje vietoje priklijuokite skaidrią kietėjančią plėvelę ir iš po jos išspauskite oro burbuliukus.

12. Stiklas su K2 Glass Doctor tokiu būdu turi būti veikiamas saulės spindulių mažiausiai 15 minučių, kad derva sukietėtų. Kai derva sukietėja, skutimosi peiliuku švelniai nubraukite kietėjimo plėvelę ir dervos perteklių.

Komplekte yra:
- švirkštas;

- vamzdelis su užpildu;

- skutimosi peiliukas;

- stovas su piltuvu;

- lipnus sandariklis;

- savaime stingstančios folijos lakštas;

- kaištis įtrūkimo vietai išvalyti.

KOMENTARAI:
1. Nenaudokite tiesioginiuose saulės spinduliuose.

2. Netepti ant karšto stiklo. Klijuokite tamsesnėje vietoje.

3. Komplekte esantis skustuvo peiliukas reikalingas klijų likučiams pašalinti.

4. Neleiskite, kad derva liestųsi su dažytais elementais.
pakuotės tipas pakuotė
kiekio vienetas komplektas
Serija K2 GLASS DOCTOR

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame