MA PROFESSIONAL klijai, plastikui 20-A45

Vidutinis
2,86 €
22.04.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
MA 406 Professional yra mažo klampumo momentiniai cianoakrilato statybiniai klijai, skirti daugelio plastikų ir gumos klijavimui. Klijai per kelias sekundes. Jis ypač rekomenduojamas sunkiai klijuojamoms siūlėms. Darbinė temperatūra nuo -50 iki 100ºC. Visiškas sukietėjimas po 24 valandų.

Įvairių medžiagų nustatymo laikas [sekundėmis]:
neopreno guma [3], nitrilo guma [2], EPDM guma [3], balza mediena [2], plastiko polikarbonatas (PC) [6], ABS plastikas [20], metalo plienas [20].

Taikymas
Elementų klijavimas/sujungimas iš gumos, plastiko ir kitų medžiagų.


Naudojimas
1 Nuvalykite ir nuriebalinkite suremontuotus paviršius nuo alyvos, nešvarumų ir riebalų likučių, tada išdžiovinkite.
2 Nedidelį kiekį klijų užtepkite ant vieno iš klijuojamų paviršių.
3 Nedelsdami uždėkite antrą dalį ir kelias sekundes stipriai paspauskite, kad įgytumėte pradinį stiprumą.
4 Klijai visą savo stiprumą pasiekia po 24 valandų.
5 Nedelsdami pašalinkite klijų perteklių acetone suvilgytu skudurėliu.
temperatūros riba nuo [°C] -50
spalva bespalvis
pakuotės tipas pakuotė
svoris [g] 10
Serija MA PROFESSIONAL MA 406 Instant structural adhesive
Temperatūros sritis iki [°C] 100

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame