MOTIP stabdžių / sankabos valiklis 090628

Vidutinis
3,27 €
22.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Lengvai pašalinkite nešvarumus nuo stabdžių su MOTIP stabdžių valikliu. Stabdžių valiklis gali būti naudojamas būgniniams stabdžiams, diskiniams stabdžiams, stabdžių antdėklams, apkaboms ir stabdžių trinkoms valyti.
Stabdžių valiklis pasižymi puikiomis tirpimo savybėmis, nepalieka likučių, yra nelaidus ir nerūdijantis. MOTIP Brake Cleaner turi galingą purškiamą purkštuką ir gali būti naudojamas įvairiose padėtyse.

Kokybė ir savybės:
Galingas purškiklis
Puikiai tirpstanti savybė
Nepalieka likučių
Nelaidus ir nerūdijantis
360° vožtuvas

Kaip naudoti:
Prieš naudodami atidžiai perskaitykite instrukcijas ant pakuotės ir elkitės atitinkamai.
Aerozolis turi būti kambario temperatūros.
Geriausia apdorojimo temperatūra 10–25°C.
Prieš naudojimą suplakite aerozolį.
Uždenkite lakuotas ir plastikines dalis.
Purškite dalis, kol užteršimas išnyks
Užterštas galingų stabdžių valiklis turėtų būti laikomas cheminėmis atliekomis.
talpa [ml] 600
Serija Power Brake Cleaner 600 Ml

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame