DAC antifrizas, langų valymo sistema DAC WINDSCREEN -20C 4L

Vidutinis
5,37 €
21.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
DAC priekinio stiklo apliejiklis -20C su glicerinu


Apsaugo nuo kalkių nuosėdų. Tinka ventiliatoriaus tipo priekinio stiklo apiplovimo purkštukams. Puikiai valo kelio nešvarumus. Pašalina vabzdžių likučius Ši gaivaus kvapo priekinio stiklo apliejiklis naudojama transporto priemonių langams valyti.

Dėl naujoviškos formulės ant stiklo susidaro nematoma plėvelė, kuri leidžia lengvai nuvalyti tokius teršalus kaip kelių purvas, druska ir vabzdžių likučiai.

Skalbyklėje nėra korozinių medžiagų, todėl ji nepažeidžia chromuotų, plastikinių ar guminių transporto priemonių dalių. Tinka naudoti tiek žiemą, tiek vasarą. Turi būti naudojamas pagal automobilio naudojimo instrukciją.

Turi būti pilamas į priekinio stiklo plovimo baką. Kristalizacija prasideda ne aukštesnėje kaip -20 oC temperatūroje.
talpa [l] 4
Temperatūros sritis iki [°C] -20
Serija DAC Windscreen Washer -20C with glycerine

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame