MA PROFESSIONAL metalo klijai 20-B17

Vidutinis
2,71 €
14.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Remonto masė skirta greitam ir nuolatiniam pažeistų/įtrūkusių elementų iš aliuminio ir kitų metalų taisymui. Po sukietėjimo jis rodo labai didelį kietumą ir atsparumą alyvai, benzinui, dyzeliniam kurui ir daugeliui kitų cheminių medžiagų. Galima šlifuoti, apdirbti ir dažyti po 60 minučių. Atlaiko reguliarų 120°C temperatūros poveikį. Trumpalaikis iki 180°C.


Naudojimas
1 Labai svarbu – Kruopščiai nuvalykite remontuojamą vietą nuo rūdžių ir kitų nešvarumų naudodami pvz. metaliniu šepetėliu arba švitriniu popieriumi ir nuriebalinkite.
2 Nupjaukite remonto medžiagos gabalėlį ir minkykite rankomis apie 2 minutes, gerai išmaišykite, kol pasidarys vienoda spalva. Minkytos masės temperatūros padidėjimas yra signalas, kad prasidėjo kietėjimo procesas.
3 Nedelsdami užtepkite masę ant suremontuotos vietos, užpildydami pažeidimą / plyšį.
4 Pradinis kietėjimo laikas 8-12 minučių, priklausomai nuo aplinkos temperatūros.
5 Bendras kietėjimo laikas 60 minučių.
6 Nerekomenduojama remontuoti žemesnėje nei 5ºC temperatūroje, nes kietėjimo procesas žymiai pailgės.
Montavimo laikas [min] 60
medžiaga metalas
pakuotės tipas pakuotė
svoris [g] 56
Serija MA PROFESSIONAL - EPOXY ALUMINIUM REPAIR
medžiaga aliuminis

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame