MA PROFESSIONAL stabdžių apkabos dažai 20-B34

Vidutinis
4,51 €
21.05.2024
11
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Emalis, skirtas apsaugoti stabdžių apkabas ir būgnus nuo korozijos, pagamintas iš aukščiausios kokybės dervų. Sukuria patvarią, labai blizgančią dangą, atsparią stabdžių dulkėms, druskai, chemikalams ir benzinui. Jis turi antikorozinių savybių.
Atlaiko iki 160°C temperatūrą. Produktas gali būti naudojamas, pavyzdžiui, automobilių tiuninge. Dažai atsparūs trinčiai, įbrėžimams, smūgiams ir benzinui.


Naudojimas
1 Prieš naudojimą indą pakratykite maždaug. 2 minutės. maišyti turinį.
2 Dažytas paviršius turi būti nušlifuotas. Įsitikinkite, kad paviršius yra sausas, švarus ir be alyvos, riebalų ir kt.
3 Dažus tepkite 2-3 plonais sluoksniais maždaug kas. 10 minučių. Geriausia naudoti nuo 18°C iki 25°C.
4 Po purškimo nuvalykite antgalį apversdami indą aukštyn kojomis, nukreipdami antgalį saugia kryptimi ir paspaudę mygtuką apytiksliai. 3 sekundes.
5 Dažytus suportus rekomenduojama naudoti visiškai išdžiūvus dangai – 24 val. Rekomenduojama tepti 2-3 sluoksnius.
optinis įspūdis blizgu
spalva geltona
talpa [ml] 400
Temperatūros sritis iki [°C] 160
Serija MA PROFESSIONAL - Brake Caliper Paint
Ypatumai atsparus trinčiai
Ypatumai atsparus įbrėžimams
Ypatumai atsparus smūgiams
Ypatumai atsparus chemikalams
Ypatumai atsparus korozijai
pakuotės tipas aerozolis

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame