MA PROFESSIONAL klijai, plastikui 20-A99

Vidutinis
6,30 €
14.05.2024
35
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Aukščiausios kokybės juodi metakriliniai struktūriniai klijai, skirti labai stipriam daugelio skirtingų medžiagų sujungimui/užpildymui. Puikus atsparumas oro sąlygoms ir temperatūrai nuo -40°C iki +180°C (trumpalaikis). Jis nuolat jungia daugybę skirtingų medžiagų, tokių kaip ABS, PVC, PET ir kiti plastikai, metalai ir kiti kompozitai, išskyrus polietileną ir polipropileną. Po visiško sukietėjimo produktas pasižymi labai dideliu atsparumu kirpimui, plyšimui, smūgiams, spaudimui ir nuovargiui. Klijai pasižymi nepaprastomis užpildymo savybėmis. Maksimalus užpildomo tarpo dydis gali būti nuo 1 iki 5 mm. Specialūs maišytuvai, pritvirtinti prie klijų, garantuoja tinkamą abiejų komponentų sumaišymą.

Prieš klijuojant/užpilant, remontuojami paviršiai turi būti sausi ir švarūs/nuriebalinti.


Naudojimas
1 Pasukite į kairę 90° ir ištraukite specialų kištuką, kad atskleistumėte išleidimo antgalius.
2 Išspauskite nedidelį kiekį abiejų ingredientų.
3 Padėkite maišytuvą ant išleidimo antgalių ir pasukite 90° į dešinę. Klijai yra paruošti naudoti. Paspaudus abu stūmoklius, klijai perstumiami per maišytuvą.

Klijai kruopščiai sumaišomi, kai jie praeina per maišytuvą.
Temperatūros sritis iki [°C] 180
spalva pilka
pakuotės tipas pakuotė
talpa [ml] 25
Serija MA PROFESSIONAL - Power Plastic Extreme
temperatūros riba nuo [°C] -40
Didžiausias tarpas [mm] 5

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame