MA PROFESSIONAL radiatoriaus sandarinimo mišinys 20-A41

Vidutinis
2,66 €
09.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Profesionalus preparatas aušinimo sistemos ir šildytuvo nuotėkiams pašalinti. Pašalina įtrūkimus iki 0,9 mm ir nuotėkius ant žarnų ir jungčių. Produktas yra saugus visų tipų metaliniams ir aliuminio radiatoriams bei šildytuvams. Jis neužkemša kanalų ir kitų sistemos elementų.

Taikymas
Motorinių transporto priemonių aušinimo sistemų ir šildytuvų nesandarumo likvidavimas


Naudojimas
1 Užveskite variklį ir palaukite, kol skystis sušils.
2 Gerai suplakite buteliuką ir supilkite preparatą į išsiplėtimo baką arba tiesiai į aušintuvą.
3 Leiskite varikliui veikti keletą minučių, kad sandarinimo medžiaga susimaišytų su aušinimo skysčiu.
pakuotės tipas butelis
talpa [ml] 400
Serija MA PROFESSIONAL - Radiator Sealant
Prekės forma skystas
Tarpo užpildymas 0.9

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame