MA PROFESSIONAL kabelio juosta 20-H02

Vidutinis
0,42 €
30.04.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
MA Professional plastikinė kabelių juosta yra puikus sprendimas tvirtinti ir sujungti kabelius ir laidus. Juosta pagaminta iš patvaraus plastiko, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą išorės sąlygoms. Gamintojas MA Professional garantuoja kiekvieno gabalo ilgaamžiškumą ir pakartojamą kokybę! Dėl to produktas yra patikimas.

Juoda juostų spalva tinka bet kokio tipo elektros instaliacijai ir padeda estetiškai paslėpti juostas. Kaklaraiščiai yra lengvai montuojami ir lengvai reguliuojami, kad būtų užtikrintas tvirtas ir patvarus ryšys.

Plastikiniai kabelių raiščiai arba populiarūs kabelių raiščiai (taip pat žinomi kaip kabelių raiščiai, tvirtinimo raiščiai arba elektriniai raiščiai) yra universalus įrankis, kurį galima naudoti įvairioms reikmėms. Štai keletas iš jų:

Kabelių ir laidų tvirtinimas: plastikiniai kabelių raiščiai idealiai tinka kabeliams, laidams ir kitiems elektros instaliacijos ar kitų sistemų elementams tvirtinti namuose, sode ir automobilyje.
Žymėjimas: Plastikiniai užtrauktukai gali būti naudojami kaip etiketės laidams, kabeliams ar kitiems montavimo elementams žymėti.
Organizavimas: Plastikiniai užtrauktukai gali būti naudojami daiktams tvarkyti dirbtuvėse, garaže, lentynoje ar sandėlyje.
Vamzdžių klojimas: plastikiniai spaustukai idealiai tinka vamzdžiams tvirtinti prie sienų ar grindų, ypač kanalizacijos ar vandens sistemose.
Transporto elementų tvirtinimas: plastikiniai kabelių raiščiai dažnai naudojami elementų tvirtinimui prie motociklų, dviračių, keturračių ir kitų transporto priemonių.
Sodinimas: plastikiniai kabelių raiščiai kartais naudojami šakoms, augalams, stulpams ir kt.

Tai tik keli pavyzdžiai, tiesą sakant, plastikiniai kabelių rišikliai yra labai universalūs ir gali būti naudojami daugeliui kitų tikslų. Visada verta po ranka turėti kelis universalius dydžius tiek namuose, tiek garaže, sode, tiek dirbtuvėse.
Temperatūros sritis iki [°C] 85
ilgis [mm] 100
plotis [mm] 2.5
medžiaga poliamidas
kiekis 100
pakuotės tipas krepšys
kiekio vienetas komplektas
Serija MA Professional plastic cable ties
spalva Black
Ypatumai atsparus plyšimui
Ypatumai patvarus
temperatūros riba nuo [°C] -40

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame