TECMAXX tepalas 14-023

Vidutinis
4,45 €
22.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Labai efektyvus tepalas, pasižymintis daugiafunkcinėmis savybėmis, idealus pasiūlymas žmonėms, vertinantiems profesionalius, didelio stiprumo produktus. Gaminys atsparus temperatūrai nuo -10°C iki +60°C ir vandeniui. Sukuria sluoksnį, apsaugantį nuo drėgmės, temperatūros ir taršos. Dėl to tai idealiai tinka visų tipų lauko paviršiams, veikiamiems įvairių oro sąlygų. Panašiai jis skirtas sutepti slydimo guolius ir kitus besitrinančius paviršius, išskyrus riedėjimo guolius. Produktą rekomenduoja patyrę garažo darbuotojai, todėl jis yra patikimas.


TAIKYMO PAVYZDŽIAI: slydimo guoliai, besitrinantys paviršiai, mašinos.
Temperatūros sritis iki [°C] 60
talpa [ml] 500
temperatūros riba nuo [°C] -10
Serija TECMAXX - TOWOT machine grease
tepimas didelis
Atsparumas oro sąlygoms vidutinis
Skverbtis maža
Privalumai sumažina trintį
Privalumai atsparus drėgmei
Privalumai mašinų dalims

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame