1,19 €
Sandelyje
119
1,42 €
10.05.2024
1
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 VENTO SOLO - unikalus dizainas, laipsniškas pritaikymas ir praktiškas tvirtinimas, kurio dėka oro gaiviklis visada bus toje vietoje, kur buvo sumontuotas.

K2 VENTO SOLO susideda iš aštuonių unikalių kvapų kompozicijų, kurios švelniai atnaujins bet kurio automobilio interjerą. Aplikatorius sukurtas taip, kad kvapas būtų paskirstomas palaipsniui, minimaliais kiekiais. Medinė kamštiena yra įmirkyta kvapiąja medžiaga ir taip lėtai ją išskiria.

Automobilinio oro gaiviklio K2 Vento savybės:
stiklinis butelis
egzotiškos medienos riešutas
reguliuojamo aukščio dirželis
apsauginis kištukas
parametras Vanilla
kiekis 64
pakuotės tipas skaitiklio ekranas
pakuotės tipas butelis
parametras Lemon
parametras Ocean
parametras Green Apple
parametras Strawberry
parametras Fahren
parametras Green Tea
parametras Fresh
Serija K2 VENTO SOLO
talpa [ml] 64 x 8

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame