K2 variklio alyvos priedas T345S

Vidutinis
3,52 €
10.05.2024
30
3,36 €
13.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Naujasis K2 MOTO DOKTOR variklinės alyvos priedas yra variklio sandariklis, sukurtas ir pagamintas naudojant inovatyvią „NANOTECH“ technologiją.

Jis sustiprina variklinės alyvos polimerinius ryšius, todėl žymiai sumažėja jos suvartojimas. Jis sandarina stūmoklio žiedus variklyje, todėl padidėja suspaudimas ir alyvos slėgis. Užsandarina sausus sandariklius, atkuria jų lankstumą ir sumažina variklio trintį. Dėl savo savybių jis sumažina alyvos polinkį suanglėti, sumažina nuosėdų kiekį variklyje, o tai labai pailgina jo tarnavimo laiką. Jis nutildo variklį, padidina jo galią ir pagerina automobilio pagreitį. Tinka naudoti visų tipų varikliuose, tiek senuose, tiek naujuose.


Variklio sandariklio taikymas

Sandariklis gali būti naudojamas varikliuose, varomuose SND arba SGD, benzinu, dyzelinu – dyzelinu, taip pat ir su turbokompresoriumi. Jis maišomas su visų rūšių mineralinėmis, pusiau sintetinėmis ir sintetinėmis alyvomis. Jis taip pat gali būti naudojamas diferencialams ir pavarų dėžėms net su GL-5 pavarų alyva. Ypač rekomenduojamas varikliams, dirbantiems esant didelei apkrovai arba ekstremaliomis sąlygomis (važinėjant kalnuose, per vasaros karščius, pilna apkrova, dažnas šalto variklio užvedimas, važiavimas mieste, pakrauti furgonai). Sudėtyje nėra aplinkai ir žmonėms kenksmingo teono (PTFE).


Kaip naudotis K2 Moto Doctor


Variklis: supilkite sandariklį į šiltą variklį. Kad preparatas gerai susimaišytų su aliejumi, palikite įjungtą variklį arba važiuokite automobiliu 5 minutes. Viena pakuotė turėtų būti naudojama maždaug. 4 litrai variklio alyvos.

Pavarų dėžė, galinė ašis: maišykite MOTO DOKTOR tik su kiekvienos klasės firminėmis alyvomis, naudodami 1 skardinę maždaug 3 litrams alyvos.
pakuotės tipas skardinė
talpa [ml] 443
Serija K2 MOTO DOKTOR

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame