60,63 €
17.05.2024
1
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
EFEKTYVIAI PAŠALINA STIPRIAS DĖMES:

Didžiulė gaminio valymo galia leidžia pašalinti visų rūšių nešvarumus nuo įvairių tipų paviršių. Puikiai tinka sunkvežimiams, brezentams, geležinkelio vagonams, konteineriams, autobusams, furgonams, autocisternoms, rėmams ir važiuoklei plauti. Didelio praskiedimo jis puikiai tinka lengvųjų automobilių išankstiniam plovimui. Jame yra antikorozinių medžiagų, todėl juo galima valyti bet kokį metalinį paviršių.

GREITAI VALO DIDELIUS PAVIRŠIAUS

Naudojant putojantį pistoletą gaminį lengva ir greitai nuvalyti dideli paviršiai, tokie kaip konteineriai, brezentai, puspriekabės. Praėjus vos akimirkai po užtepimo, pamatysite, kaip nešvarumai ištirpsta ir automatiškai nuteka. Produktą galima plauti be šepetėlių. Labai efektyviai suminkština nešvarumus, ko dėka pakanka nešvarumus nuplauti vandeniu esant aukštam slėgiui.

EFEKTYVUS, DIDŽIAI SUSIJUSTAS
Dėl didelės produkto koncentracijos jis yra labai efektyvus. Pirminio plovimo metu kelių procentų koncentracija pašalina iki 90% kelio nešvarumų.

PASTABA: Netepkite ant įkaitusių paviršių. Nuplaukite pavėsyje. Neleiskite gaminiui išdžiūti ant nuvalyto paviršiaus.

KAIP NAUDOTI:
Aktyvios putos, tiekiamos su putplasčiu: Priklausomai nuo nešvarumo laipsnio, pripildykite užsukamąjį indą 1:3-1:10 tirpalo.

Skalbimas žemo slėgio purkštuvu:

Vagonai, cisternos, rėmai, važiuoklės 1:3 - 1:10
Brezentai, konteineriai, puspriekabės 1:10 - 1:20
Sunkvežimiai, furgonai, autobusai 1:30 - 1:100
Lengvieji automobiliai 1:50 - 1:100
koncentratas +
Svoris [kg] 20
pakuotės tipas kanistras
Serija K2 TRUCK CLEANER

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame