OCEAN PACIFIC Longboard 09-OP070402400G950

Vidutinis
122,06 €
10.05.2024
4
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
„Ocean Pacific Sunset“ leidžia tyrinėti gatves ir kalvas visiškai nauju būdu. Tai jums tinkanti dviejų galiukų ilgoji lenta, jei jūsų pageidaujami jojimo stiliai yra laisvasis stilius, freeride ar kruizas. Ši „Ocean Pacific“ ilgoji lenta yra naši mašina ir itin patvari lenta, kuri palaikys jūsų ilgosios lentos progresą su kiekvienu stūmimu. Pirkdami sukomplektuotą plokštę įsitikinkite, kad gausite puikią vertę už išleistus pinigus ir geriausią dalį – jums net nereikia jos surinkti patiems.

Dideli ratai, kurių skersmuo 71 mm, puikiai tinka važiuoti ir padidinti greitį
Minkšti 78A ratai patogiam važiavimui, sugeriantys kelio vibracijas ir tvirtas sukibimas, užtikrinantis galingą siurbimą

Pakloto plotis: 9,5 (24,1 cm)
Denio ilgis: 39 (99,1 cm)
Ratų bazė: 28,25; (71,8 cm)
Denio medžiaga: kininis klevas, 8 sluoksnių
Denio ypatybės: dvigubas antgalis, ratų šuliniai
Įgaubta: Vidutinė
Griptape: iš anksto sugriebta
Sunkvežimio tipas: apverstas smeigtukas, standartinė pakaba, nuleidžiama
Pakabos plotis: 180 mm
Rato skersmuo: 71 mm
Ratų kietumas: 78A
Guolių tikslumas: ABEC-7
Įgūdžių lygis: pirmas laikrodis, pradedantysis, vidutinis
Jojimo stilius: Freestyle, Freeride, kruizas
Denio plotis 9.5"
medžiaga Kininis klevas, 8 sluoksnių
Ply rating 8
Denio ilgis 39"
Rato dydis 71 mm
Serija Sunset

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame