Formula 1 Vaškas DF766

Vidutinis
8,46 €
06.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Aukščiausios kokybės vaško paruošimas visų tipų lakams, įskaitant metalinius, poliravimui ir priežiūrai. Didelis gryno karnaubo vaško kiekis, gautas iš rinktinių Brazilijos palmių, užtikrina veidrodinį, ilgai išliekantį lakų blizgesį. Puikiai apsaugo nuo korozinio rūgštinio lietaus ir druskos bei žalingos UV spinduliuotės, efektyviai prailgindamas lakuotų dangų tarnavimo laiką. Specialiai suminkštinta formulė užtikrina lengvą užtepimą ir poliravimą, o Carnauba vaško (kiečiausio iš visų vaškų pasaulyje) naudojimas garantuoja, kad preparato poveikis bus matomas po daugelio sekančių automobilio plovimų.

KAIP NAUDOTI:

Nuplaukite ir nusausinkite automobilio paviršių. Nedidelį preparato kiekį užtepkite ant švarios ir drėgnos šluostės. Sukamaisiais judesiais paskleiskite jį ant paviršiaus. Leiskite išdžiūti ir nupoliruokite švaria, minkšta ir sausa šluoste. Norėdami gauti geriausius rezultatus, nenaudokite tiesioginiuose saulės spinduliuose arba jei paviršius yra karštas liesti. Naudoti ant automobilių dažų ir panašiai. Nevaškuokite plastikinių dalių, lipdukų, medinių ar matinių juodų dažų paviršių.

TALPA: 473ml
pakuotės tipas butelis
talpa [ml] 473
Serija F1 766 CARNAUBA CAR WAX

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame