VERSACHEM sriegių sandariklis DV275

Vidutinis
3,64 €
06.05.2024
39
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Didelio našumo anaerobiniai klijai, skirti neleisti atsukti srieginių jungčių, kurias veikia labai stipri vibracija ir vibracija. Užsandarina sriegius ir apsaugo nuo korozijos. Pakeičia standartinę apsaugą, t. y. poveržles ir tarpiklius. Produktas sukietėja kontaktuodamas su metalu, nesant oro. Rekomenduojama jungtims, kurių vėlesnis išmontavimas yra mažai tikėtinas. Ypač rekomenduojama tose vietose, kur yra didelės sujungtų elementų apkrovos. Temperatūros diapazonas: -54°C iki +149°C. Cheminis atsparumas: vanduo, alyva, kuras, atitirpinimo priemonės, transmisijos skysčiai ir tepalai. Vamzdelio viduje esantis oras išlaiko turinį skystą.

Naudojimo instrukcija: tvirtinami ir klijuojami paviršiai turi būti visiškai švarūs, be nešvarumų, riebalų ir metalo drožlių. Klijus ant paviršiaus reikia tepti tiesiai iš vamzdelio. Užtepus preparatą, elementus reikia nedelsiant sujungti. Pradinė surišimo reakcija paprastai trunka nuo kelių minučių iki vienos valandos. Visą stiprumą jis pasiekia per 24 valandas. Vėliau sujungimą galima išmontuoti pakaitinus iki 150°C temperatūros.
cheminės ypatybės atsparus alyvai
pakuotės tipas pakuotė
talpa [ml] 6
temperatūros riba nuo [°C] -54
atsparus vanduo
spalva raudona
Temperatūros sritis iki [°C] 149
Serija VERSACHEM STUD AND BEARING

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame