VERSACHEM klijai, plastikui DV478

Vidutinis
4,55 €
14.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Geriausi klijai rinkoje profesionaliam visų rūšių paviršių, ypač plastikų, klijavimui. Klientai, vieną kartą įsigiję Plastic Welding, neieško kitų klijų. Jis turi unikalių ingredientų, naudojamų dantų plombų gamyboje, o tai leidžia pasiekti aukščiausią sukibimo kokybę ir ilgaamžiškumą. Sujungia „amžinai“ daugumą plastikų ir plastikų, metalų, taip pat keramiką, porcelianą, stiklo pluoštą, stiklą, medieną ir daugelį kitų medžiagų. Jis pradeda stingti po 4 minučių. Po 15 minučių suklijuotus daiktus galima perkelti. Visą stiprumą pasiekia po 1 valandos. Po 24 valandų jungtis atlaiko 238 atmosferas (246 kg/cm2). Esant žemesnei nei +13°C temperatūrai, kietėjimo laikas pailgėja. Atsparumas temperatūrai nuo -40°C iki +93°C. Jis yra atsparus vandeniui. Puikiai užpildo nedidelius tarpus. Neriša plastikų, pagamintų iš polietileno ir polipropileno. Laikyti nuo +1°C iki +24°C temperatūroje.

Naudojimo instrukcija: Prieš naudojimą klijuojami paviršiai nereikalauja specialaus paruošimo, pakanka, kad jie būtų sausi, švarūs ir šiek tiek matiniai. Specialus dozatoriaus tipas leidžia tiksliai išmatuoti abu komponentus. Nulaužkite švirkšto galiuką, išspauskite reikiamą epoksidinės dervos kiekį, atitraukite stūmoklį, gerai išmaišykite mentele ir užtepkite ant klijuojamo paviršiaus. Po naudojimo nuvalykite švirkšto galiuką. Visada uždarykite švirkštą taip pat, kad vienas komponentas nesusimaišytų su kitu.
Temperatūros sritis iki [°C] 93
pakuotės tipas pakuotė
talpa [ml] 25
atsparus vanduo
Montavimo laikas [min] 15
slėgis [psi] iki 3500
temperatūros riba nuo [°C] -40
Serija VERSACHEM PLASTIC WELDING

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame