23,03 €
06.05.2024
34
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Aušinimo skystis žalias - K2 KULER -35°C 5L
Tai modernus ir kartu universalus, paruoštas naudoti aušinimo skystis, pasižymintis labai aukštais eksploataciniais parametrais, apdovanotas aukso medaliais tarptautinėje išradimų mugėje Briuselyje, Ženevoje ir Seule.

UŽTIKRINA OPTIMALIĄ DARBO TEMPERATŪRĄ

Specialiai sukurta formulė apsaugo variklį nuo perkaitimo vasarą ir nuo užšalimo žiemą.

PILNAI VARIKLIO APSAUGA 5 METUS arba 250 000 km km

Puikus inhibitorių paketas, sudarytas iš karboksirūgščių su specialiais korozijos inhibitoriais ir putojimą stabdančiomis medžiagomis, apsaugo variklį. Užtikrina visišką variklio apsaugą 5 metus arba 250 000 km. kilometrų, net sumaišius su kitais ilgai tarnaujančiais skysčiais.

ŽALIAS aušinimo skystis TINKA VISIEMS RADIATORIŲ TIPAI

K2 KULER -35°C galima naudoti visų tipų radiatoriuose, ypač aliuminio radiatoriuose, ir maišyti su kitais vienodai kokybiškais skysčiais, nepriklausomai nuo spalvos.

TECHNOLOGIŠKAI PAŽANGUS, AUKŠČIAUSIAS KOKYBĖS RECEPTAS

K2 KULER -35°C atitinka griežtus amerikietiškus ASTM D 3306 ir ASTM D 2570 standartus.


KAIP NAUDOTI:

1. Pašalinkite panaudotą aušinimo skystį ir praplaukite sistemą vandeniu arba specialia radiatoriaus praplovimo priemone (pvz., K2 Radiator Flush).

2. Užpildykite sistemą paruošto skysčio.

3. Užveskite variklį ir išleiskite orą iš aušinimo sistemos.

4. Po aušinimo pripilkite skysčio iki lygio tarp MIN ir MAX išsiplėtimo bakelyje.

Pastaba: skysčių keitimo dažnumas nurodytas automobilio savininko vadove. Paprastai tai yra kas 60 000 km arba kas 3 metus.
specifikacija ASTM D 3306
gamintojo leidimas PN-C-40007
Svoris [kg] 20
spalva žalias
pakuotės tipas kanistras
specifikacija ASTM D2570
temperatūros riba nuo [°C] -35
Serija K2 KULER LONG LIFE -35°C
paruošta naudoti +
PN-C-40007

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame