TOTAL variklio alyva 2213826

Premium
9,74 €
20.05.2024
1
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Užtikrinkite lenktynių patikrintą galią ir našumą varžybų varikliams.
Užtikrina išskirtinę variklių apsaugą nuo nusidėvėjimo, ypač sunkiausiomis naudojimo sąlygomis.
Dėl savo sintetinės sudėties ši variklio alyva turi išskirtinį klampumo indeksą ir palaiko atspariausią alyvos plėvelę net esant aukštai temperatūrai.

TOTAL QUARTZ RACING 10W-60 yra sintetinės technologijos variklio alyva, kuri buvo sukurta siekiant patenkinti griežčiausius reikalavimus benzininiams varikliams, naudojamiems sporte ir intensyviomis sąlygomis.
TOTAL QUARTZ RACING 10W-60 ypač tinka turbokompresiniams ir kelių vožtuvų varikliams.
Ši variklio alyva gali būti naudojama sudėtingiausiomis eksploatavimo sąlygomis (greitkeliuose, intensyviame miesto eisme ...) ir yra tinkama visų tipų vairavimui, ypač sportiniam ar intensyviam važiavimui, ir kiekvienam sezonui.

Apsauga nuo nusidėvėjimo: TOTAL QUARTZ RACING 10W-60 suteikia išskirtinę variklių apsaugą nuo nusidėvėjimo, ypač sunkiausiomis naudojimo sąlygomis.
Variklio apsauga ir veikimas: Ši alyva apsaugo mechanines dalis, užtikrindama optimalų tepimą nuo užvedimo momento ir visiškai išsaugo variklio galią, taip prisidėdama prie jo jaunystės ir stiprumo.
Variklio švara: TOTAL QUARTZ RACING 10W-60 išlaiko jautriausias variklio dalis švarias dėl pažangių ploviklių ir dispersinio priedų.
Lengvesnis šaltasis paleidimas: Puikus jo sklandumas puikiai pritaikytas šaltam paleidimui ekstremaliomis oro sąlygomis ir užtikrina gerą mechaninių dalių apsaugą aukštoje temperatūroje.
Atsparumas alyvos plėvelei: Dėl savo sintetinės sudėties TOTAL QUARTZ RACING 10W-60 turi išskirtinį klampumo indeksą ir išlaiko atspariausią alyvos plėvelę net esant aukštai temperatūrai.
alyvos klampumo klasifikacija SAE 10W-60
alyva pusiau sintetinė alyva
talpa [l] 1
API SN
API CF
Serija Quartz Racing 10W-60
gamintojo leidimas BMW SPORTS (M-SERIES)

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame