TOTAL variklio alyva 2182022

Premium
147,87 €
20.05.2024
2
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
"Tractagri HDZ FE 10W-30" buvo specialiai sukurtas žemės ūkio dyzeliniams varikliams, atitinkantiems Europos standarto V etapo ir Amerikos standarto EPA 4 pakopos galutinius ar žemesnius išmetamųjų teršalų standartus. Jis taip pat tinka naujausios kartos dyzeliniams varikliams, prašantiems API CK-4 lygio. Dėl "low-SAPS" (mažai sulfatinių pelenų, fosforo ir sieros) technologijos "Tractagri HDZ FE 10W-30" yra skirtas naujausiems dyzeliniams varikliams su papildomo apdorojimo sistemomis, tokiomis kaip dyzelino kietųjų dalelių filtrai (DPF).
"Tractagri HDZ FE 10W-30" rekomenduojama ištisus metus traktorių, kombainų ir kitos žemės ūkio įrangos varikliams. Šis tepalas pritaikytas visiems senos ar naujausios kartos varikliams, nepriklausomai nuo prekės ženklų ar tipų

"Tractagri HDZ FE 10W-30" pasižymi puikiu šiluminiu stabilumu, užtikrinančiu efektyvų karštų variklio dalių tepimą sunkiais ir ilgais darbo laikotarpiais, net vasarą.
Pažangi "Tractagri HDZ FE 10W-30" "low-SAPS" formulė padeda išvengti dyzelino kietųjų dalelių filtro (DPF) užsikimšimo ir prailgina papildomo apdorojimo sistemos patvarumą.
alyvos klampumo klasifikacija SAE 10W-30
gamintojo leidimas Cat ECF-1-a/ECF-2
gamintojo leidimas CAT ECF-3
gamintojo leidimas CES 20086
gamintojo leidimas MB-Approval 228.31
rekomenduojamas alyvos gamintojas John Deere JDQ 78X
specifikacija pagal ACEA E7
talpa [l] 20
API CJ-4
API CI-4+
API CI-4
specifikacija pagal ACEA E9
gamintojo leidimas VOLVO VDS-4.5
gamintojo leidimas CNH MAT 3521
Serija Tractagri HDZ FE 10W-30
gamintojo leidimas Deutz DQC III-18 LA
gamintojo leidimas MAN M 3775
specifikacija pagal ACEA E11
API CK-4
gamintojo leidimas DTFR 15C100
CATERPILLAR ECF-1-a
MB 228.31
CATERPILLAR ECF-2
CATERPILLAR ECF-3
JOHN DEERE JDQ 78X

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame