TOTAL variklio alyva 2213769

Premium
8,26 €
16.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
"Quartz Ineo MC3 5W-30" yra pažangi sintetinė "Low SAPS" variklio alyva, specialiai sukurta taip, kad atitiktų BMW, "Mercedes-Benz", "General Motors" ir "Hyundai Kia Motors Corporation"* gaminamų transporto priemonių techninius reikalavimus.
Kvarcas Ineo MC3 5W-30 atitinka naujausius ACEA ir API tarptautinius standartus bei atitinka reikliausių automobilių gamintojų reikalavimus. Šis 5W-30 klasės tepalas tinka pačioms sunkiausioms naudojimo sąlygoms (sportiniam vairavimui, pakartotiniams paleidimams, važiavimui mieste ir greitkeliu). Jo speciali formulė atlaiko ekstremaliausius darbinės temperatūros svyravimus.
Jis ypač tinka šiuolaikiniams kelių vožtuvų varikliams su turbokompresoriais ir tiesioginiu įpurškimu. Dėl "Low SAPS" technologijos (mažas sulfatinių pelenų, fosforo ir sieros kiekis) jis yra pasirinktas tepalas, užtikrinantis optimalų naujausios kartos variklio, turinčio antitaršinius įtaisus, veikimą.
* Visame pasaulyje, išskyrus Korėją

Mažesnis poveikis aplinkai: Kvarcas Ineo MC3 5W-30 užtikrina optimalų trijų pakopų katalizinių konverterių ir kietųjų dalelių filtrų veikimą, kuris sumažina NOx, CO dalelių išmetimą ir užtikrina, kad būtų laikomasi gamintojų paskelbtų eksploatacinių savybių lygių ir EURO 5 aplinkosaugos standartų.
Papildomo apdorojimo sistemų ilgaamžiškumas: Ši alyva prailgina papildomo apdorojimo sistemų tarnavimo laiką, neleisdama DPF ir trijų krypčių kataliziniams konverteriams užsikimšti ir užpildyti.
Variklio apsauga ir švara: Puikus atsparumas temperatūros pokyčiams garantuoja variklio dalių ilgaamžiškumą ir optimalų veikimo lygį bet kokiomis aplinkybėmis.
Ilgesni intervalai tarp alyvos keitimo: Kvarcas Ineo MC3 5W-30 tenkina reikliausius gamintojo aptarnavimo planus, leisdamas ypač ilgus intervalus.
alyvos klampumo klasifikacija SAE 5W-30
alyva sintetinė alyva
gamintojo leidimas BMW LL-04
gamintojo leidimas Chrysler MS-11106
gamintojo leidimas MB-Approval 229.52
gamintojo leidimas VW 505.01
specifikacija pagal ACEA C3
specifikacija pagal API CF
talpa [l] 1
gamintojo leidimas FIAT 9.55535-S3
specifikacija pagal API SN+
Serija Quartz Ineo MC3 5W-30
specifikacija OV 040 1547 - D30
specifikacija OV 040 1547 - G30
gamintojo leidimas KIA ENGINE OIL
gamintojo leidimas HYUNDAI MOTORS
BMW LL-04
GM dexos2
MB 229.52
VW 505 01

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame