TOTAL greičių dėžės alyva 2214084

Premium
161,33 €
16.05.2024
2
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
TRAXIUM GEAR 8 FE 75W80 yra degalų taupymo mechaninės pavarų dėžės alyva, skirta komercinėms transporto priemonėms.
TRAXIUM GEAR 8 FE 75W80 rekomenduojama naudoti komercinėse transporto priemonėse su ZF, EATON ir tam tikromis VOLVO pavarų dėžėmis. jis taip pat tinka daugumos OEM, tokių kaip MAN, IVECO, DAF ir RENAULT, rankinėms pavarų dėžėms.
TRAXIUM GEAR 8 FE 75W-80 patvirtino ZF TE-ML 01L ir 02L, užtikrinančius suderinamumą su naujausiomis pavarų dėžėmis su anglies ir molibdeno sinchronizatoriais.

Mažesnės degalų sąnaudos, palyginti su standartiniais tepalais, dėl TOTAL degalų taupymo technologijos.
Sumažintos priežiūros išlaidos: specialiai sukurtas taip, kad pasiektų gamintojo rekomenduojamus kanalizacijos intervalus.
Patobulinta rankinių pavarų dėžių apsauga nuo nusidėvėjimo ir korozijos dėl itin aukštų alyvos slėgio savybių.
Geresnė vairuotojo paleidimo patirtis: žemas temperatūros sklandumas dėl didelio klampumo indekso, generuojantis naudą šalto paleidimo metu ir ribojantis pasipriešinimo nuostolius bei degalų sąnaudas.
Geresnis veikimo stabilumas dėl didelio klampumo indekso Didelis suderinamumas su alyvos filtrais dėl putų savybių.
Patobulintas pavarų įjungimas: pavarų perjungimas naudojant įvairias sinchronizatoriaus medžiagas, tokias kaip sukepinimas, molibdenas ir anglis.
alyvos klampumo klasifikacija SAE 75W80
gamintojo leidimas DAF
gamintojo leidimas MAN 341 Type Z4
gamintojo leidimas VOLVO 97307
gamintojo leidimas ZF TE-ML 01L/02L/16K
talpa [l] 20
API GL-4
rekomenduojamas alyvos gamintojas MAN 341 Type E3
Serija Traxium gear 8 FE 75W80
gamintojo leidimas IVECO MGS1
MAN 341 Typ E-3
MAN 341 TYP Z-4

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame