TOTAL greičių dėžės alyva 2214146

Premium
201,26 €
17.05.2024
9
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
TRAXIUM DUAL 9 FE 75W-90 yra aukštos kokybės sintetinė alyva, sukurta sinchronizuotoms arba nesinchronizuotoms mechaninėms pavarų dėžėms, ašims ir reduktoriams, kuriems reikia API GL-4, GL-5, MT-1 arba MIL-PRF-2105E ir MIL-L 2105 D.
TRAXIUM DUAL 9 FE 75W-90 yra sintetinis itin didelio našumo tepalas, sukurtas remiantis T.D.L. (Drive Line Total) koncepcija, tinkantis mechaninėms pavarų dėžėms ir ašims, veikiamoms sunkiomis naudojimo sąlygomis.
TRAXIUM DUAL 9 FE 75W-90 ypač tinka daugumos gamintojų, tokių kaip Mack, MAN, DAF, IVECO, MERCEDES, VOLVO, RENAULT, MACK, pavarų ir ašių tepimui su ilgesniais keitimo intervalais.

Mažesnės degalų sąnaudos, palyginti su standartiniais tepalais, dėl TOTAL degalų taupymo technologijos.
Sumažintos priežiūros išlaidos: specialiai sukurtas taip, kad būtų pasiekti gamintojo rekomenduojami ilgesni keitimo intervalai.
Tinka kelių prekės ženklų transporto priemonių parko klientams: šis tepalas pritaikytas kelių originalios įrangos gamintojų pavarų dėžėms ir ašims, todėl klientai gali naudoti šį tepalą visam transporto priemonių parkui.
Puiki ašių ir rankinių pavarų dėžių apsauga nuo nusidėvėjimo ir korozijos dėl ekstremalių alyvos slėgio savybių.
Geresnė vairuotojo paleidimo patirtis: žemas temperatūros sklandumas dėl didelio klampumo indekso, generuojantis naudą šalto paleidimo metu ir ribojantis pasipriešinimo nuostolius bei degalų sąnaudas.
Geresnė vairuotojo paleidimo patirtis: žemas temperatūros sklandumas dėl didelio klampumo indekso, generuojantis naudą šalto paleidimo metu ir ribojantis pasipriešinimo nuostolius bei degalų sąnaudas.
Didelis suderinamumas su alyvos filtrais dėl putų savybių.
Palaiko produktų racionalizavimą (MERCEDES BENZ, MAN, VOLVO ir kt.).
alyvos klampumo klasifikacija SAE 75W90
specifikacija SAE J2360
alyva sintetinė alyva
gamintojo leidimas DAF
gamintojo leidimas Mack GO-J Plus
gamintojo leidimas MAN 341 Type Z2
gamintojo leidimas MAN 342 Type S1
gamintojo leidimas SCANIA STO 1:0
gamintojo leidimas SCANIA STO 2:0 A FS
gamintojo leidimas VOLVO 97312
gamintojo leidimas ZF TE-ML 02B
gamintojo leidimas ZF TE-ML 05A
gamintojo leidimas ZF TE-ML 12L
gamintojo leidimas ZF TE-ML 12N
gamintojo leidimas ZF TE-ML 16F
gamintojo leidimas ZF TE-ML 17B
gamintojo leidimas ZF TE-ML 19C
gamintojo leidimas ZF TE-ML 21A
talpa [l] 20
API GL-4
API GL-5
API MT-1
gamintojo leidimas ARVIN MERITOR 076-N
Serija Traxium dual 9 FE 75W-90
gamintojo leidimas SCANIA STO 1:1 G
gamintojo leidimas DTFR 12B140 (235.8)
gamintojo leidimas IVECO RAM1
gamintojo leidimas IVECO RAS1
MB 235.8
VOLVO 97312
MAN 341 Typ Z-2

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame