TOTAL variklio alyva 2126429

Premium

Šis produktas šiuo metu neprieinamas.

View related products
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
"Rubia TIR 9200 FE 5W-30" yra sintetinis didelio našumo tepalas, naudojamas kelių dyzelino sunkiasvorėms reikmėms.
"Rubia TIR 9200 FE 5W-30" rekomenduojama "Euro 5" ir ankstesniems variklių modeliams su daugumos gamintojų patvirtinimais. Jis taip pat tinka "Euro 5 IVECO" varikliams su ilgesniais alyvos keitimo intervalais (iki 150 000 km).

Jo degalų taupymo technologija padeda sutaupyti vidutiniškai 1% degalų, palyginti su 40 klasės etaloniniu tepalu. Ši vertė gali siekti 3%, jei naudojama kartu su FUEL ECONOMY transmisijos tepalais.
Puikūs plovikliai, antioksidantai ir antikoroziniai priedai padeda pasiekti ilgesnius alyvos keitimo intervalus, kuriuos nustato gamintojai (pvz., IVECO, MAN, Scania ir Mercedes-Benz), ir sumažinti priežiūros išlaidas.
Išskirtinės ploviklių, dispergatorių ir nusidėvėjimo savybės palaiko jautriausias variklio dalis švarias ir užtikrina efektyvią apsaugą nuo cilindrų įdėklų poliravimo.
alyva sintetinė alyva
gamintojo leidimas MACK EO-N
gamintojo leidimas MAN M 3277
gamintojo leidimas Renault Trucks RLD-2
gamintojo leidimas SCANIA LDF-3
gamintojo leidimas VOLVO VDS-3
rekomenduojamas alyvos gamintojas DAF
specifikacija pagal ACEA E7
klampumo klasė pagal SEA 5W-30
talpa [l] 20
specifikacija pagal ACEA E4
Serija Rubia TIR 9200 FE 5W-30
specifikacija Voith Class A
rekomenduojamas alyvos gamintojas CUMMINS CES 20076/77
rekomenduojamas alyvos gamintojas Iveco TFE
gamintojo leidimas DTFR 15B120 (228.5)
gamintojo leidimas Isuzu Recommended Lubricant (2021)
SCANIA LDF-3
RENAULT TRUCKS RLD-2
MAN M 3277
MB 228.5
VOLVO VDS-3
MACK EO-N
CUMMINS CES 20.077
CUMMINS CES 20.076
IVECO TFE

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame