TOTAL neautomatinės transmisijos alyva 2214138

Premium
148,20 €
17.05.2024
4
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
TRAXIUM GEAR 9 FE 75W-80 yra sintetinis tepalas, skirtas mechaninėms ir automatinėms pavarų dėžėms, sinchronizuotoms arba nesinchronizuotoms, veikiančioms pačiomis sunkiausiomis apkrovos, greičio ir temperatūros sąlygomis. TRAXIUM GEAR 9 FE 75W-80 yra specialiai sukurtas visoms ZF pavarų dėžėms su "Intarder" arba be jo, leidžiantis nuleisti laiką iki 540.000 km. Šis tepalas ypač tinka naujausioms ZF pavarų dėžėms su anglies sinchronizavimu (ZF TE-ML 01E) ir ZF pavarų dėžėms su molibdeno sinchronizavimu (ZF TE-ML 02E). TRAXIUM GEAR 9 FE 75W-80 yra VOLVO 97307 patvirtinimo alyva (Alyvos keitimo intervalas iki 400.000 km). TRAXIUM GEAR 9 FE 75W-80 sukurtas MAN 341 tipo Z5 patvirtinimui (Išleidimo intervalas iki 500.000 km) su Intarder arba be jo.
TRAXIUM GEAR 9 FE 75W-80 taip pat yra patvirtintas naudoti lėtintuvą VOITH CLASS C, MAN 341 type VR, MB Approval 235.29, kurio maksimalus keitimo intervalas yra 240.000 km. TRAXIUM GEAR 9 FE 75W-80 ypač tinka ilgesniems "Renault Trucks", DAF, "Iveco" komercinių transporto priemonių pavarų dėžėms ir visoms komercinėms transporto priemonėms su mechaninėmis ir automatinėmis pavarų dėžėmis bei bet kokioms programoms, kurioms reikalingas API GL-4 našumo lygis.

Mažesnės degalų sąnaudos, palyginti su standartiniais tepalais, dėl TOTAL degalų taupymo technologijos.
Sumažintos priežiūros išlaidos: specialiai sukurtas taip, kad būtų pasiekti gamintojo rekomenduojami ilgesni keitimo intervalai.
Puiki pavarų dėžių apsauga nuo nusidėvėjimo ir korozijos dėl itin didelio slėgio alyvos savybių.
Geresnė vairuotojo paleidimo patirtis: žemas temperatūros sklandumas dėl didelio klampumo indekso, generuojantis naudą šalto paleidimo metu ir ribojantis pasipriešinimo nuostolius bei degalų sąnaudas.
Puikus stabilumas veikiant dėl didelio klampumo indekso.
Didelis suderinamumas su alyvos filtrais dėl putų savybių.
Patobulintas pavarų įjungimas: pavarų perjungimas naudojant įvairias sinchronizatoriaus medžiagas, tokias kaip sukepinimas, molibdenas ir anglis.
Palaiko produktų racionalizavimą (ZF, VOITH, VOLVO, MAN, MERCEDES BENZ).
alyva sintetinė alyva
gamintojo leidimas MAN 341 Z-5
gamintojo leidimas Voith Type B
gamintojo leidimas VOLVO 97307
gamintojo leidimas ZF TE-ML 01E
klampumo klasė pagal SEA 75W-80
gamintojo leidimas Voith Oil Class C
gamintojo leidimas ZF TE-ML 02E
gamintojo leidimas ZF TE-ML 16P
gamintojo leidimas MAN 341 Type VR
specifikacija pagal API GL-4
gamintojo leidimas MB 235.29
Serija Traxium gear 9 FE 75W-80
VOLVO 97307
MAN 341 Typ Z-5
IVECO MGS2
MAN 341 TYPE VR
MERCEDES-BENZ 235.29

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame