MOTIP Valytojas 000275

Vidutinis
5,43 €
26.04.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Lengvai išvalykite dviračio grandines ir žvaigždutes naudodami MOTIP grandinės valymo gelį. Gelio struktūra užtikrina optimalų valymo efektą. Chain Cleaner Gel yra greitai tirpstantis grandinių ir žvaigždučių valiklis.

Chain Cleaner Gel pasižymi optimaliu valymo efektu dėl savo unikalios sudėties (gelio struktūros, emulsuojančių savybių ir mažo garavimo greičio derinys). Lengvai pašalina riebalus ir nešvarumus.

Chain Cleaner Gel turi galingą purkštuką.


CHARAKTERISTIKOS

Pašalina alyvą ir riebalus
Emulsuoja (nešvarumus galima pašalinti vandeniu)
Galingas purkštukas
Gelio struktūra
360° vožtuvas
Aukštos tirpimo savybės


NAUDOJIMO INSTRUKCIJA
PRIEŠ NAUDOJANT ATIDŽIAI PERSKAITYKITE NURODYMAS ANT PAKUOTĖS IR ATITINKAI VEIKO.

Aerozolis turi būti kambario temperatūros.

Geriausia apdorojimo temperatūra nuo 10 iki 25°C

Prieš naudojimą suplakite aerozolį.

Gausiai apipurkškite apdorotas dalis.

Leiskite veikti keletą minučių, lėtai sukdami grandinę.

Žarna žemyn su vandens purkštuvu ir 360° vožtuvu.
talpa [ml] 400
Serija Chain Cleaner Gel 400 ml

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame