LIQUI MOLY universalus variklis 1682

Premium
4,95 €
23.05.2024
38
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Galingas universalus valiklis. Kruopščiai ir švelniai pašalina suodžius, dulkėtus, riebius ir riebius nešvarumus, taip pat stabdžių dulkes, vabzdžių likučius ir paukščių išmatas. Tinkamai naudojant, nepažeidžia metalų ar plastikų (*išimčių: polikarbonatas ir PMMA), medžio, stiklo, gumos, sukietėjusių dažų ar tekstilės.


Dažams, metalams, chromui, plastikui* ir tekstilės medžiagoms (apmušalams, vidaus apdailai, stogo apmušalams, kojų ir bagažinės kilimėliams) variklinių transporto priemonių viduje ir išorėje.


Taikymas

Tolygiai užpurkškite ant valomo paviršiaus. Įsisengusius nešvarumus papildomai valykite kempine. Tada drėgna kempine arba vandens srove pašalinkite ištirpusius nešvarumus ir valiklio likučius. Jei reikia, dažnai išskalaukite kempinę. Norėdami išvalyti apmušalus, nedidelį kiekį valiklio užpurkškite ant drėgnos kempinės ir patrinkite apmušalus. Įtrinkite nuplauta kempine. Paminkštinimas neturi būti permirkęs! Pastaba: Nenaudokite ant karštų paviršių arba plastikų, pagamintų iš polikarbonato arba PMMA. Neleiskite išdžiūti. Jei naudojate jautrias medžiagas, pirmiausia išbandykite paslėptose vietose. Turi riebalus šalinantį poveikį. Reikia vengti ilgalaikio koncentruoto valiklio sąlyčio su oda.
talpa [ml] 250
pakuotės tipas pumpuojamas purkštuvas
Serija Super K Cleaner

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame