LIQUI MOLY spartusis valiklis 3318

Premium
3,99 €
01.05.2024
23
2,63 €
01.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
LIQUI MOLY stabdžių ir dalių valiklis 500 ml
Prekės kodas: 3318

Atrinktų acetono tirpiklių derinys užtikrina greitą ir efektyvų riebalų ir nešvarumų pašalinimą nuo užterštų paviršių ir gali būti naudojamas automobilių ir pramonės srityse, taip pat kitose pramonės šakose. Dėl mažo paviršiaus įtempimo jis lengvai įsiskverbia į nuosėdas, tokias kaip aliejus, riebalai ir lipnios medžiagos, ir už jų, kad visiškai ištirptų net ir paslėptose vietose. Išgaravęs paviršius bus sausas, be riebalų ir alyvos. Universalus valiklis, skirtas greitam smulkių komponentų valymui ir nuriebalinimui automobilių ir pramonės sektoriuje. Skirta stabdžiams, sankaboms, transmisijai, montavimo ir remonto darbams. Pašalina alyvos ir riebalų dėmes nuo grindų dangų, medžiagų ir pamušalų.

Išpurkškite užterštus komponentus ir leiskite nutekėti. Tirpikliui išgaravus, komponentai bus švarūs ir be riebalų.

Gali paveikti dažus ir plastiką. Prieš naudojimą išbandykite ant nepastebimo paviršiaus.

visiškai be chloro
pašalina alyvos ir riebalų pagrindu esančius teršalus
mažas paviršiaus įtempis
nepalieka likučių
didelė aktyviųjų komponentų dalis
kontroliuojamas garavimas be likučių
tirpina dervos ir deguto tipo likučius
optimalus įsiskverbimo pajėgumas
optimizuoja ekonomišką naudojimą
universalus pritaikymas
sudėtyje nėra acetono
talpa [ml] 500
Serija Schnellreiniger
pakuotės tipas skardinė

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame