LIQUI MOLY Purkštuko ir pakaitinimo žvakių nuėmiklis 3379

Premium
18,51 €
29.04.2024
4
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Tvirtas tirpiklis užstrigusiems purkštukams, pakaitinimo žvakėms ir uždegimo žvakėms. Sumažina susikaupusius nešvarumus ir koroziją ir leidžia lengvai pašalinti. Puikios valymo savybės leidžia lengvai pašalinti įsisenėjusius aliejaus likučius, susitraukimą ir susikaupusius nešvarumus. Užstrigusių purkštukų, pakaitinimo ir uždegimo žvakių išmontavimui.


Taikymas

Prieš naudojimą skardinę stipriai suplakite. Kruopščiai išpurkškite anglies nuosėdas, kurias norite pašalinti, ir leiskite veikti 15-30 minučių. Tada pašalinkite susikaupusius nešvarumus ir išardykite purkštukus, pakaitinimo ar uždegimo žvakes. Esant dideliems nešvarumams, leiskite tirpikliui veikti per naktį. Jei jie stipriai aprūdiję, pirmiausia atlaisvinkite purkštukus su Pro-Line Rapid Rust Solvent (dalies Nr. 7390). Naudojimui ant plastikų: Prieš dengdami, patikrinkite medžiagos suderinamumą nepastebimoje vietoje.
talpa [ml] 400
Serija Pro-Line Injektoren- und Glühkerzenlöser
pakuotės tipas skardinė

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame