LIQUI MOLY suodžių / kietųjų dalelių filtro valymas 5171

Premium
27,95 €
22.05.2024
4
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Lengvųjų automobilių dyzelinių kietųjų dalelių filtrų (DPF/FAP) plovimui po valymo naudojant Pro-Line dyzelinio kietųjų dalelių filtrų valiklį, kai jie sumontuoti. Išplauna valiklio suminkštintus suodžius ir paskirsto juos dyzelino kietųjų dalelių filtre, kad normaliai regeneruojant būtų galima sudeginti. Valiklį neutralizuoja valymo priemonė. Reguliarus valymas kartu su skalavimu gali padėti išvengti brangaus remonto.

Lengvųjų automobilių dyzeliniams varikliams su dyzelino kietųjų dalelių filtru (DPF/FAP).

Taikymas
Valymas atliekamas naudojant DPF suslėgto bako purškimo pistoletą (dalis Nr. 7946) ir specialiai sukurtą DPF zondą su 5 keičiamais antgaliais (dalis Nr. 7945). Priklausomai nuo transporto priemonės tipo, nustatykite prieigą prie dyzelino kietųjų dalelių filtro. Daugumoje transporto priemonių tam išimkite dyzelino kietųjų dalelių filtro temperatūros arba slėgio jutiklį. Pastaba: Kietųjų dalelių filtro temperatūra valymo metu turi būti žemesnė nei 40 °C. Kai kuriose transporto priemonėse dyzelino kietųjų dalelių filtras yra šalia išmetimo kolektoriaus arba kai kuriais atvejais turbokompresoriaus, o ne ant dugno. Saugumo sumetimais valant šias transporto priemones reikia būti ypač atsargiems, kad į degimo kamerą per atidarytą išmetimo vožtuvą nepatektų valymo ar praplovimo skysčio.

Į kietųjų dalelių filtrą per sukurtą angą įkiškite atitinkamą transporto priemonės tipui skirtą Pro-Line purškimo zondą. Visas „Pro-Line Diesel“ kietųjų dalelių filtrų valiklio (1 l) kiekis purškiamas tiesiai ant kietųjų dalelių filtro paviršiaus keliais intervalais po 5–10 sekundžių su 5–10 sekundžių pertrauka kiekvienu atveju, esant 6 darbiniam slėgiui. – 8 barai. Norėdami kuo labiau padengti visą paviršių, valydami pasukite zondą ir judinkite jį pirmyn ir atgal. Palaukite apytiksliai 15 minučių, kad valiklis pradėtų veikti. Tada praplaukite kietųjų dalelių filtrą visu Pro-Line Diesel Particulate Filter Cleaner kiekiu (500 ml). Apdorojimas taip pat atliekamas naudojant DPF suslėgto bako purškimo pistoletą tokiais pat intervalais kaip ir valymo skystis. Valymas pakankamai ištirpina suodžius ir paskirsto juos kietųjų dalelių filtre, kad būtų galima sudeginti normaliai regeneruojant. Iš naujo sumontavus jutiklį, techninės priežiūros operacija arba dirbtuvės turi inicijuoti regeneraciją pagal gamintojo specifikacijas.
talpa [ml] 500
Serija Pro-Line Dieselpartikelfilterspülung
pakuotės tipas skardinė

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame