LIQUI MOLY apsauginis vaškas 6103

Premium
10,73 €
07.05.2024
12
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Dengimo medžiaga kaip apsauga nuo korozijos vaško pagrindu. Visų apatinių kėbulų apsauginių dangų remontui ir tolesniam apdorojimui. Po džiovinimo esantys vaškai ir dervos sudaro uždarą apsauginę nuo korozijos plėvelę, pasižyminčią išskirtinėmis lipniomis savybėmis. Vaško pagrindu pagaminti gaminiai turi „savaime gyjančių“ savybių, taip pat prilimpa prie esamų PVC dugno dangų. Daugiausia kėbulams, sparnams ir ratų arkoms po remonto, PVC apatinių kėbulų priežiūrai ir pažeistų kėbulų remontui.

Taikymas
Iš anksto kruopščiai nuvalykite apdorojamus paviršius ir pašalinkite rūdis. Paviršiai turi būti sausi, be vaško, nešvarumų ir riebalų bei iš esmės be dulkių.

Prieš naudojimą gerai suplakite! Kai rutulys atsilaisvins, dar minutę purtykite skardinę. Purškdami skardinę laikykite vertikaliai ir turinį plonai užtepkite maždaug 20 – 30 cm atstumu. Atsparumas dilimui ir korozijai didėja didėjant dangos storiui. Dėl šios priežasties purškimo procesą reikia kartoti vieną ar du kartus po trumpo išsipūtimo laikotarpio.

Rekomenduojama dengimo temperatūra: 20 – 25 °C
talpa [ml] 500
pakuotės tipas skardinė
Serija

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame