MA PROFESSIONAL metalo klijai 20-A40

Vidutinis
2,63 €
13.05.2024
39
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
MA Professional mišinys yra greitai kietėjanti epoksidinio plieno masė, skirta taisyti pažeistus/įtrūkusius daiktus iš įvairių metalų lydinių, medžio, keramikos, plastiko gaminių ir daugelio kitų medžiagų. Efektyviai taiso suskilusius variklio blokus, radiatorius, mechaninių komponentų korpusus ir daugybę kitų elementų. Gaminys sukuria labai kietą rišiklį, atsparią temperatūrai iki 150°C ir yra atsparus automobilių, pavarų ir hidraulinėms alyvoms, benzinui, vandeniui ir daugeliui kitų medžiagų. Pradinis sukietėjimas po 4–10 minučių, priklausomai nuo aplinkos temperatūros. Po vienos valandos produktas sukietėja 80%. Visiškas sukietėjimas po 24 valandų.

Taikymas
Įtrūkusių mechaninių komponentų korpusų remontas.

Sugedusių automobilio radiatorių remontas.

Metalo ir kitų paviršių užpildymo nuostoliai.


Naudojimas
1 Nuvalykite ir nuriebalinkite suremontuotus paviršius nuo alyvos, nešvarumų ir riebalų likučių, tada išdžiovinkite.
2 Norėdami pasiekti norimą rezultatą, paviršiui šiurkštinti naudokite švitrinį popierių arba dildę.
3 Iš kiekvieno mėgintuvėlio išspauskite vienodą masės kiekį ir gerai išmaišykite, kol pasidarys vienalytė pilka spalva.
4 Paruoštą masę iš karto užtepkite ant remontuojamo paviršiaus. Pastaba: Kietėjimo metu klijų temperatūra greitai pakyla.
5 Jei reikia sujungti du elementus, spauskite abu paviršius maždaug. 10 minučių. Jei aplinkos temperatūra yra žemesnė nei 5°C, kietėjimo procesas užtrunka ilgiau.
6 Pašalinkite klijų perteklių rankšluosčiu arba skudurėliu, pamirkytu skiediklyje.
7 Po sukietėjimo rišiklis gali būti apdorojamas visokeriopai mechaniniu ir rankiniu būdu, pvz., pjovimas, gręžimas, sriegimas ir kt.
medžiaga epoksidinė derva
pakuotės tipas pakuotė
svoris [g] 56
Montavimo laikas [min] 4
Serija MA PROFESSIONAL Cold welding compound
Suderinama medžiaga metalas
Suderinama medžiaga plastikas
Suderinama medžiaga keramika
Suderinama medžiaga mediena
Temperatūros sritis iki [°C] 150

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame