2,03 €
10.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 INVISIBLE WIPER yra skysta hidrofobinė danga, kuri palengvina vandens nutekėjimą nuo priekinio stiklo važiuojant per lietų.

Lengvo panaudojimo dėka greitai sukuria apsauginę nanodalelių dangą, atstumiančią vandenį nuo automobilio langų ir priekinių žibintų. Jau važiuojant 55 km/h greičiu, veikiamas oro srauto vanduo teka automatiškai, užtikrinant geresnį matomumą ir saugumą lietingu oru.

Nematomas valytuvas suteikia daugiau komforto kelionėse ir leis automobilių valytuvams lengviau pašalinti lietų, šlapdribą ir sniegą.

K2 INVISIBLE WIPER puikiai veikia vasarą, todėl nešvarumai ir vabzdžiai sunkiai prilimpa. Jis gali būti naudojamas ant langų, priekinių žibintų ir veidrodžių.

Žiemos sezono metu sumažina šerkšno ir ledo nusėdimą ant langų.

PREKĖS SAVYBĖS:

vienkomponentis produktas, skirtas naudoti ant automobilių langų ir priekinių žibintų;
sukuria hidrofobinę dangą, kuri efektyviai atstumia vandenį;
važiuojant, veikiami oro srauto, nuo priekinio stiklo iškart nuvarva lietaus lašai;
apsauginis sluoksnis išlieka ant stiklo ir veikia kelias savaites;
sumažina ant stiklo susikaupusių nešvarumų ir šerkšno kiekį;
pagerina matomumą važiuojant lyjant;
saugus dažams ir plastikui;
Naudojimas:

Kruopščiai nuplaukite ir nuriebalinkite stiklo paviršių.
Užtepkite nematomą valytuvą ant mikropluošto arba tiesiai ant stiklo ir sukamaisiais judesiais tolygiai paskirstykite ant jo paviršiaus.
Po džiovinimo pašalinkite likučius sausa arba šiek tiek drėgna mikropluošto šluoste ir nupoliruokite, kol taps visiškai skaidrus.
Norėdami sustiprinti efektą, po 20 minučių užtepkite kitą sluoksnį (viso stiprumo po 8 valandų nuo užtepimo).
talpa [ml] 200
pakuotės tipas pumpuojamas purkštuvas
Serija K2 VIZIO INVISIBLE WIPER

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame