2,42 €
29.04.2024
34
1,83 €
30.04.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 variklio praplovimas
yra profesionalus variklio nuplovimas su patikrinta formule, pagrįsta valymo medžiagomis, tepalais ir priedais nuo nusidėvėjimo. Pašalina anglies nuosėdas, naftos dumblą ir suodžius.

Leidžia ištirpinti nešvarumus, blokuojančius stūmoklio žiedus, padidindamas jų sandarumą. Įtempti žiedai padidina suspaudimą ir sumažina alyvos sąnaudas. K2 Motor Flush per kelias minutes ištirpina net seniausias anglies nuosėdas, nuosėdas ir kitus nešvarumus variklio tepimo sistemoje. Atkuria visą alyvos kanalų pajėgumą.

Dėl patobulintos receptūros ir didelio efektyvumo K2 Motor Flush variklio plovimo priemonė:

- pašalina nuosėdas, anglies nuosėdas, alyvos dumblą ir suodžius iš variklio vidaus
- atkuria pilną naftos kanalų pajėgumą
- sumažina dūmų ir aplinkai kenksmingų išmetamųjų dujų emisiją
- padidina galią atleidžiant užstrigusius stūmoklio žiedus
- padidina suspaudimą cilindruose
- sumažina alyvos sąnaudas
- nutildo variklį, pašalina vožtuvų čiaupų keliamą triukšmą


K2 Motor Flush gali būti naudojamas visuose vidaus degimo varikliuose – dyzeliniuose, benzininiuose ir dujomis. Specialūs tepalų priedai, esantys skalavime, apsaugo variklį nuo per didelės trinties, kuri gali atsirasti dėl alyvos praskiedimo įpylus ploviklio. K2 Motor Flush yra visiškai saugus varikliui. Rekomenduojama naudoti K2 Motor Flush
ypač tuo atveju, kai: - važinėjama senesniu nei 12 mėnesių tepalu - perkamas automobilis su varikliu, kurio istorija mums nežinoma - automobilis daugiausia naudojamas miesto režimu (važiuojant mieste, trumpais atstumais) - degalų sąnaudos per variklis (per didelis alyvos suvartojimas)




- per daug „dūmų“ (juodi arba mėlyni dūmai iš išmetimo vamzdžio)
- mažas suspaudimas
- kai aliejus išbėga per pneumotoraksą
- rekomenduojamo alyvos keitimo intervalo viršijimas (važiuojant naudota alyva)

Variklį rekomenduojama praplauti bent kartą per metus, geriausia kiekvieną kartą keičiant variklio alyvą. Taip maitinimo blokas išliks švarus, padidins jo efektyvumą ir prailgins tarnavimo laiką. Reguliariai naudojant preparatą juodos nuosėdos gali būti pašalintos visam laikui.

Vienos pakuotės užtenka 4-6 litrams aliejaus. Jei varikliai yra labai užteršti, praplovimo dalis ir laikas gali būti padidintas. K2 Motor Flush yra produktas, kuris rinkoje yra daugiau nei 20 metų. Įrodyta tūkstančiais seminarų šalyje ir užsienyje. Jis laikomas vienu veiksmingiausių agentų savo kategorijoje.

KAIP NAUDOTI:

1. Prieš keisdami variklio alyvą, išskalaukite variklio vidų.
2. Prieš tepdami priemonę, patikrinkite alyvos lygį variklyje, jei jis netinkamas, įpilkite alyvos.
3. Tada supilkite visą pakuotės turinį į pašildytą variklį.
4. Užveskite variklį ir leiskite jam veikti tuščiąja eiga 10–15 minučių.
5. Tada išjunkite variklį ir gravitacijos būdu iš variklio išleiskite visą panaudotą alyvą.
6. Pakeiskite alyvos filtrą nauju.
7. Įpilkite reikiamą kiekį naujos alyvos, kaip rekomenduoja automobilio gamintojas.

TALPA: 250 ml.
pakuotės tipas skardinė
talpa [ml] 250
Serija K2 MOTOR FLUSH
Prekės forma skystas
Padėčių skaičius 1

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame