K2 sintetinių medžiagų valiklis K217M

Vidutinis
1,91 €
07.05.2024
30
1,83 €
08.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 OSKAR yra saugi priemonė plastikams ir paviršiams iš plastiko, gumos, linoleumo ar dirbtinės odos valyti. Labai koncentruotas leidžia labai lengvai valyti ir pašalinti išdžiūvusius nešvarumus nuo plastikinių elementų. Jis taip pat gali būti naudojamas sodo baldams ir kitiems namų aksesuarams valyti.

Naujoji K2 OSKAR formulė buvo sukurta taip, kad pH būtų artimas neutraliam, išlaikant labai aukštą efektyvumą. Putos, sukurtos naudojant purkštuvą, sulaiko ištirpusius nešvarumus, todėl paviršių lengviau nuvalyti.

K2 OSKAR yra saugus tiek vartotojui, tiek visiems valomiems elementams. Be to, panaudojus K2 OSKAR, vidus prisipildo malonaus kvapo.

Prekės savybės:
visų rūšių plastikinių elementų valymui
labai koncentruotas – neutralus pH – lengvas nešvarumų pašalinimas
turi malonų kvapą
atnaujina išvalytus daiktus
Naudojimas:
Tepkite ant nešvarių paviršių.
Palaukite nuo keliolikos iki 30 sekundžių, kol priemonė ištirps nešvarumus, nelaukite, kol jis visiškai išdžius.
Surinkite putas su ištirpusiais nešvarumais. 4. Nuvalykite sausai.
pakuotės tipas pumpuojamas purkštuvas
talpa [ml] 770
Serija K2 OSKAR
Padėčių skaičius 1
Specifinis produkto naudojimas plastikas

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame