K2 sintetinių medžiagų valiklis K035

Vidutinis
2,49 €
07.05.2024
30
2,40 €
08.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
apibūdinimas
K2 BONO BLACK yra puikus produktas visų juodų plastikinių kėbulo dalių, taip pat padangų ir sandariklių regeneracijai.

Atkuria originalią spalvą ir suteikia subtilų blizgesį. Jis sukuria apsaugą nuo drėgmės, druskos ir neigiamų oro sąlygų bei apsunkina nešvarumų nusėdimą. Puikiai tinka patamsinti išblukusias ir pakitusias spalvas daiktus.

K2 BONO BLACK stipriai prilimpa prie plastikų ir atkuria natūralią spalvą, papildomai pabrėždama tekstūrą.

Akivaizdžiai pamaitintos ir kontrastingos plastikos efektas garantuotas.



KAIP NAUDOTI:

Prieš naudojimą suplakti.
Užtepkite ploną produkto sluoksnį ant nuplauto ir sauso paviršiaus.
Po džiovinimo nupoliruokite minkštu skudurėliu.
Saugokite gaminį nuo šalčio.
talpa [ml] 500
pakuotės tipas pumpuojamas purkštuvas
Serija K2 BONO BLACK
spalva Black

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame