0,75 €
29.04.2024
598
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Super koncentruotas stiklo valiklis.

K2 Nuta Max 1:100 yra labai efektyvus koncentratas, skirtas automobilių langams, langams, stiklams ir bet kokiems stiklo paviršiams valyti.

Labai koncentruotos 50 ml dozės pakanka paruošti 5 l paruošto skysčio, turinčio didelę valymo galią.

Stiprus koncentratas langams K2 Nuta Max 1:100 gali būti skiedžiamas vandeniu arba plovimo skysčiu. Skiedimo vandeniu atveju gauname veiksmingą stiklų ir langų valiklį, nepaliekantį jokių dryžių ir dėmių.

Įpylę koncentrato į plovimo skystį, sustipriname jo valymo galią. Dėl veikliųjų medžiagų K2 Nuta Max 1:100 efektyviai padeda pašalinti vabzdžių likučius ir kitus nešvarumus nuo stiklo paviršiaus. Koncentratas, dedamas į bet kurį langų plovimo skystį, pavers jį itin efektyviu ir efektyviu valymo skysčiu, kuris lengvai pašalina nešvarumus nuo priekinio stiklo paviršiaus.

K2 Nuta Max 1:100 koncentratas yra puikus pasiūlymas žmonėms, kurie naudoja didelius stiklo ar langų valymo skysčio kiekius ir kartu ieško ekonomiško bei efektyvaus produkto.

Stiklų valiklis koncentrato, puikiai tiks tarp automobilių naudotojų, automobilių plovyklų profesionalų, įmonėse, užsiimančiose didelių stiklo paviršių plovimu, bei buityje, kur gali būti naudojamas su visų tipų langų valikliais.

Koncentratas ir jį atskiedus susidaręs skystis yra visiškai saugūs guminiams ir plastikiniams paviršiams, pvz. automobilio kėbulo elementai.

K2 Nuta Max 1:100 turi malonų citrinų kvapą.


Naudojimo instrukcijos: Vienas butelis 5 litrams vandens arba plovimo skysčio (1:100).
koncentratas +
maišymo koeficientas 1:200
pakuotės tipas butelis
talpa [ml] 50
parametras Lemon
Serija K2 NUTA MAX
Prekės forma skystas

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame