K2 žibintų atnaujinimo rinkinys K530

Vidutinis
3,07 €
03.05.2024
4
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 LAMP PROTECT yra ilgalaikė apsauginė danga, skirta atšvaitams iš plastiko ir stiklo. Tai apsaugo nuo pageltimo ir lempų nuobodulių. Apsaugo nuo žalingo UV spindulių poveikio. Jis išlaiko švarų lempos paviršių, atstumia vandenį ir palengvina nešvarumų pašalinimą. Apsaugo priekinius žibintus nuo lengvų įbrėžimų.
K2 LAMP PROTECT sukuria kietą, 100 % skaidrų apsauginį sluoksnį, kuris išlieka 1 metus nuo panaudojimo datos. Rekomenduojama apsaugoti priekinius žibintus po renovacijos, taip pat naujus žibintus.
K2 LAMP PROTECT yra geriausia naujai regeneruotų priekinių žibintų apsauga.
Prožektorių regeneracijai rekomenduojame K2 Lamp Doctor pastą.

Komplekte yra:
• K2 Lamp Protect 10 ml;
• aplikatorius;
• 2 aplikatoriaus servetėlės;

Naudojimas:
1. Atšvaito paviršius turi būti nuvalytas ir sausas.
2. Jei priekiniai žibintai pažeisti, prieš dengdami, nupoliruokite lempas K2 Doctor Lamp pasta ir nuriebalinkite paviršių K2 T6 Klinet valikliu.
3. Sukratykite buteliuką ir užtepkite K2 Lamp Protect ant servetėlės, apvyniotos aplink aplikatorių.
4. Ištepkite produktą ant paviršiaus ir palikite maždaug. 5-10 minučių.
5. Paviršių nupoliruokite mikropluošto šluoste, pvz. K2 Bona arba K2 Moli.
6. Norėdami maksimaliai apsaugoti, palaukite apytiksliai. 30 minučių po pirmojo sluoksnio užtepimo ir poliravimo ir užtepkite antrą sluoksnį.
7. Neplaukite automobilio jokiais chemikalais ateinančias 7 dienas (kol danga visiškai sukietės). Tepkite šešėlyje ir ant nešildomo paviršiaus.
pakuotės tipas dėžutė
kiekio vienetas komplektas
talpa [ml] 10
cheminės ypatybės vandenį nukreipiantis
Serija K2 LAMP PROTECT
funkcijos apsauga nuo UV spindulių

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame