K2 žibintų atnaujinimo rinkinys L3050

Vidutinis
2,58 €
06.05.2024
186
2,42 €
06.05.2024
30
2,32 €
07.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 LAMP DOCTOR – tai aukštos kokybės speciali pasta, skirta priekinių žibintų lęšių regeneracijai.

Itin efektyvus abrazyvinis receptas užtikrins antrąją visų šviestuvų iš plastiko ar stiklo jaunystę. Jei priekiniai žibintai blankūs, pageltę arba turi duobių gaubtų konstrukcijoje, su jais puikiai susidoros K2 LAMP DOCTOR. Renovacija gali būti atliekama rankiniu būdu arba mechaniniu būdu naudojant poliravimo mašiną.

K2 LAMP DOCTOR priekinių žibintų atnaujinimo pastos dėka lęšiai atgaus pirminį skaidrumą ir blizgesį, o tai tiesiogiai pagerins jų veikimą, kelio apšvietimą ir saugumą.

K2 LAMP DOCTOR pasta gali būti saugiai naudojama atnaujinant kitus permatomus elementus, pvz. priekiniai žibintai motocikluose, karavanuose, valtyse ir net lėktuvuose.

Puikus pastos K2 LAMP DOCTOR papildymas yra K2 Lamp Protect priekinių žibintų apsauginė danga, kuri apsaugo lempas nuo nešvarumų, pageltimo, įbrėžimų ir UV spindulių iki vienerių metų nuo dangos padengimo momento.


KAIP NAUDOTI:

Mašininis poliravimas:

1. Gretimų paviršių kraštus rekomenduojama uždengti apsaugine juosta.
2. Labai pažeistus priekinius žibintus prieš poliravimą reikia išmatuoti 2000-3000 grūdėtumo popieriumi.
3. Nuvalykite ir nuriebalinkite paviršius (pvz., K2 klineto valikliu arba stiklo valikliu).
4. Tepkite pastą ant poliravimo kempinės (pvz., K2 Duraflex, sureguliuokite kempinės kietumą pagal paviršiaus pažeidimo laipsnį).
5. Paskirstykite pastą mažu greičiu (apie 600 aps./min.) ir padidinkite iki apytiksl. 1200 aps./min. ir nupoliruoti iki didelio blizgesio.
6. Paviršius nuvalykite mikropluoštu.

Rankinis poliravimas:

1. Nuvalykite ir nuriebalinkite paviršius (pvz., stiklo valikliu K2 T6 KLINET valikliu).
2. Tepkite pastą kempine arba mikropluoštu ir poliruokite, kol gausite blizgų ir lygų paviršių.
3. Paviršius nuvalykite mikropluoštu.

Patarimas: Kad priekiniai žibintai vėl nepagelstų ir nenubluktų, rekomenduojama naudoti K2 kvantinį sintetinį vašką.
pakuotės tipas dėžutė
svoris [g] 60
Serija K2 LAMP DOCTOR
funkcijos apsauga nuo UV spindulių

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame