180,48 €
16.05.2024
2
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Elektrinė, orbitinė-rotacinė poliravimo mašina lakui poliruoti 15 mm žingsniu. Jis turi švelnaus paleidimo funkciją (Soft-Start), kad paleidimas būtų sklandus ir saugus. Pastovus darbo greitis, nepriklausomai nuo apkrovos, užtikrina visišką dažų korekcijos ar vaško dengimo kontrolę.

Įtampa 220-240V 50/60Hz
Energijos suvartojimas 500W
Be apkrovos greitis 2000-4500 aps./min
Svoris: 2,6 kg
Eiga: 15 mm
Mašina turi greičio reguliavimo funkciją. Vertėms nuo 1 iki 6 priskiriama maksimali RPM reikšmė, kuri padidėja nuo 2000 (1 nustatymas) iki 4500 (6 nustatymas). Greičio valdymas yra sklandus.
Sūkių skaičius nuo [1/min] 2000
Sūkių skaičius iki [1/min] 4500
įtampa nuo [V] 220
Įtampa iki [V] 240
Galios sunaudojimas [W] 500
Serija MASNER DUAL ACTION electric polisher

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame