1,55 €
10.05.2024
30
1,45 €
13.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Kultinė, kartoms žinoma, lengva abrazyvinė pasta, skirta automobilių dažų priežiūrai. Privalomas produktas kiekvienam, kuris savo nuotykius pradeda nuo automobilių kosmetikos. Dėl ilgalaikio buvimo rinkoje ir nuolatinių patobulinimų K2 Turbo yra produktas, tinkamas naudoti tiek senesniems, tiek šiuolaikiniams automobilių dažams.

Kokybę patikrino ir patvirtino milijonai patenkintų vartotojų 90 šalių visame pasaulyje.

Dėl pažangios formulės, paremtos K2 NANOTECH nanodalelėmis, pasta puikiai pašalina smulkius įbrėžimus, atvėsusį laką, aliejaus dėmes, asfaltą ir vabzdžių likučius. Lengva tepti, nereikalauja pastangų poliruojant. Suteikia lakui blizgesio ir pabrėžia spalvą. Lengvai abrazyvinė pasta idealiai tinka visų tipų lakams: akriliniams, metaliniams ir perlamutriniams.

SERTIFIKUOTAS PRODUKTAS, išduotas Nacionalinio higienos instituto Varšuvoje. Apdovanotas prestižinėse tarptautinėse išradimų ir inovacijų mugėse, pvz. Jenoje (Vokietija), Briuselyje (Belgija), Seule (Pietų Korėja).

Esant rimtiems dažų įbrėžimams, rekomenduojame specialią įbrėžimų šalinimo pastą K2 ULTRA CUT, pienelį K2 VENOX arba dažų korekciją naudojant poliravimo mašiną ir poliravimo pastas K2 LUSTER.

KAIP NAUDOTI:

Nuplaukite ir išdžiovinkite kėbulą.
Sukamaisiais judesiais minkšta šluoste užtepkite ploną sluoksnį K2 TURBO lengvai abrazyvinės pastos.
Po džiovinimo (30 sekundžių) nupoliruokite iki blizgesio švaria minkšta šluoste.
pakuotės tipas dėžutė
svoris [g] 120
Serija K2 TURBO

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame