K2 klijų komplektas, galinio vaizdo veidrodėlis B110N

Vidutinis
1,61 €
07.05.2024
30
1,46 €
08.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 MEGA MIRROR - galinio vaizdo veidrodėlio klijai
Klijai galinio vaizdo veidrodėliui – užtikrina nuolatinį remontą



Ar kada nors teko keisti automobilio priekinį stiklą ir klijuoti galinio vaizdo veidrodėlį? Naudokite K2 Mega Mirror dviejų komponentų klijus. Nereikalauja papildomo maišymo ir greitai sukuria ryšį tarp laikiklio ir stiklo paviršiaus. Teigiami atsiliepimai, palikti po gaminiu, liudija jo aukštą kokybę ir efektyvumą.

Dviejų komponentų klijai K2 Mega Mirror galinio vaizdo veidrodėlio tvirtinimui.
Norite sutaupyti pinigų įsirengdami savo veidrodį? Automobilių veidrodėliams K2 Mega Mirror naudokite stiprius klijus. Jo dėka galite greitai ir efektyviai priklijuoti veidrodį prie stiklo. Klijai taip pat gali būti naudojami metalui sujungti su metalu ir stiklui su stiklu. Klijuojame keramiką, plastiką ir kitus kietus bei lygius paviršius. Jo stiprumas yra 3000 psi. Puikus jo efektyvumas yra dėl naujo, itin efektyvaus aktyvatoriaus. Užpakalinio vaizdo veidrodžio paviršius suklijuojamas jau po 15 minučių ir visiškai sukietėja po 24 valandų.

Kaip naudoti K2 Mega Mirror:
Stiklo išorėje pažymėkite veidrodžio padėtį.
Nuvalykite paviršių ir pašalinkite klijų likučius naudodami riebalų šalinimo priemonę
Atidarykite paketėlį su aktyvatoriumi, nelieskite jo pirštais, paskleiskite aktyvatorių 30 sekundžių (tik ant stiklo).
Ant laikiklio užtepkite vieną didelį lašą galinio vaizdo veidrodžio klijų.
Sureguliuokite laikiklį ir tvirtai prispauskite prie stiklo 1-2 minutes.
Palaukite 15 minučių prieš vėl įstatydami veidrodį. Visiškas sukietėjimas pasiekiamas po 24 valandų.
Naudodami K2 Mega Mirror galite būti tikri, kad veidrodis gerai priglus prie priekinio stiklo. Tai aukštos kokybės gaminys, rekomenduojamas specialistų. Tai labai populiarus tarp vartotojų.
montavimo vieta transporto priemonės priekinis langas
cheminės ypatybės kietiklis
Serija K2 MEGA MIRROR
talpa [ml] 0.6
atsparus vibracijai

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame