2,27 €
06.05.2024
20
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 Mega Tank yra profesionalus epoksidinis glaistas, skirtas degalų bakų nuotėkiams šalinti.

Nepakeičiamas automobilių pramonėje, bet tinkamas ir pramonei bei namams. K2 Mega Tankas

remonto masė naudojama greitam ir nuolatiniam pažeistų, nesandarių metalinių kuro bakų remontui. Po sukietėjimo jis pasižymi dideliu atsparumu benzinui ir dyzelinui. Jis gali būti naudojamas kaip rezervuarų ir vamzdžių sandariklis. Jis atsparus alyvoms, aušinimo skysčiams, rūgštims. Greitai sustabdo nuotėkius, tinka vamzdžių, rezervuarų, statinių, kanistrų ir kt. remontui, taip pat skylių, įtrūkimų ir ertmių užtaisymui. K2 Mega Tank galima šlifuoti ir dažyti. Jis pradeda stingti po 3-5 minučių, sukietėja po 15 minučių, visą stiprumą pasiekia po 24 valandų.





Paprasta naudoti. Jį lengva minkyti ir formuoti. Tai leidžia jums gauti bet kokios formos įdarą.

K2 Mega Tank remonto masės pritaikymo spektras:

• radiatorių remontas
• plieninių, ketaus, aliuminio ir plastikinių rezervuarų remontas, išskyrus pagamintas iš PP ir PE.
nesandarių radiatorių remontas
• vamzdynų nesandarumo taisymas
• plieninių ir varinių vamzdžių sandarinimas vandeniu ir kitais skysčiais

Kaip naudoti:
Nuvalykite ir nuriebalinkite suremontuotą paviršių. Nupjaukite reikiamą kiekį, minkykite iki vientisos masės 1-2 minutes. Užtepkite ant suremontuoto paviršiaus. Optimali kietėjimo temperatūra 20°C.
cheminės ypatybės kietiklis
cheminės ypatybės plastikas
pakuotės tipas pakuotė
svoris [g] 20
atsparus vanduo
atsparus alyva
atsparus benzinas
atsparus dyzelinas
cheminės ypatybės atsparus chemikalams
Montavimo laikas [min] 3
Serija K2 MEGA TANK
atsparus karščiui iki [°] 121

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame