K2 oro kondicionieriaus valiklis / dezinfektantas K222BB

Vidutinis
2,38 €
22.05.2024
52
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 KLIMA FRESH yra itin efektyvus ir paprastas naudoti oro kondicionavimo gaiviklis. Jis pašalina nemalonius kvapus, atsirandančius dėl nešvarumų ir drėgmės vėdinimo sistemoje. Visas procesas trunka ne ilgiau kaip kelias minutes. Tinka visų tipų oro kondicionieriams. Po naudojimo palieka gaivų kvapą.

NAUDOJIMAS:
1. Uždarykite visas duris ir langus.
2. Nustatykite didžiausią oro srautą, recirkuliaciją į uždarą kontūrą, šaltą oro kondicionavimą.
3. Pastumkite vairuotojo sėdynę kiek įmanoma į priekį ir paguldykite atlošą.
4. Sukratykite preparatą ir palikite jį už vairuotojo sėdynės.
5. Spauskite purškimo mygtuką, kol jis užsifiksuos. Išlipk iš mašinos.
6. Po maždaug 10 minučių gaivinimas turėtų baigtis. Galite įvažiuoti į automobilį. Išmeskite panaudotą konteinerį ir prieš važiuodami išvėdinkite automobilį.
7. Nustatykite recirkuliaciją į atvirą grandinę.

TEISINGAS ORO KONDICIONIERIO NAUDOJIMAS:
Veiksminga oro kondicionavimo sistema teigiamai veikia komfortą ir padidina vairavimo saugumą. Nustatyta, kad ilgai važiuojant perkaitusiu automobiliu gali įvykti avarija. Siekiant efektyvaus veikimo, rekomenduojama reguliariai atnaujinti oro kondicionavimo sistemą kartu su salono filtro keitimu kartą per metus arba kas 15 000 km. Iš oro kondicionieriaus sklinda nemalonūs kvapai dėl jame augančių grybų, kurie gali sukelti alergiją. Oro kondicionierius turi būti naudojamas ištisus metus, kai įjungtas kondicionierius, jis puikiai išdžiovina orą ir apsaugo langus nuo rasojimo. Oro kondicionieriaus naudojimas žiemą užtikrina tinkamą sistemos komponentų sutepimą. Vasarą norėdami greitai atvėsinti šildomą automobilio saloną, pirmiausia atidarykite langus ir išvėdinkite automobilį, tada įjunkite oro kondicionierių. Jei įmanoma, stovėkite pavėsyje. Išjungus oro kondicionierių, pučiamasis ventiliatorius kurį laiką turėtų veikti. Oro kondicionierių rekomenduojama naudoti protingai, nustatant ne žemesnę kaip +21°C temperatūrą ir ne didesnį nei 7°C temperatūros skirtumą lauko temperatūros atžvilgiu. Tokiu būdu išlipę iš automobilio nesame veikiami per didelio temperatūros šuolio ir peršalimo pavojaus. Naudojant oro kondicionierių, degalų sąnaudos padidėja maždaug 0,5 l / 100 km.
pakuotės tipas dėžutė
talpa [ml] 150
Serija K2 KLIMA FRESH
parametras Blueberry
Ypatumai antibakterinis

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame