K2 Bėgimo takelių tepalas B420

Vidutinis
4,03 €
09.05.2024
8
3,30 €
10.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Purškiamas silikoninis bėgimo takelio lubrikantas
RUNIX tepalas naudojamas profesionalių ir namų bėgimo takelių bei kitų treniruoklių dalių sutepimui ir priežiūrai. Jis apsaugo nuo drėgmės ir bet kokio purvo sukibimo. Tai palengvina judančių dalių darbą ir sumažina trintį, todėl pailgėja diržų ir kitų komponentų tarnavimo laikas. Dėl specialiai parinktos receptūros Runix greitai išgaruoja ir palieka nelipnią tepančią apsauginę dangą.

Puikiai dera su elementais iš plastiko ir metalo, apsaugo nuo korozijos. Tai sumažina bėgimo diržo klijavimo prie bėgimo lentos reiškinį. Jis pašalina girgždėjimą, yra bespalvis, netepamas, bekvapis ir atsparus vandeniui. Reguliarus jo naudojimas leidžia sumažinti trintį ir taip sumažinti įrenginio energijos sąnaudas. Be to, purškiklyje esantis silikoninis tepalas apsaugo nuo deformacijos ir plastikinių, guminių ir metalinių elementų įtrūkimų, o tai reiškia ilgesnį įrenginio tarnavimo laiką.

Pagrindiniai elektrinio bėgimo takelio tepalo naudojimo pranašumai
• sumažina trintį
• sutepa ir prižiūri
• pašalina girgždėjimą eksploatacijos metu
• patogus aplikatorius
• sumažina bėgimo takelio temperatūrą
• sumažina įrenginio energijos sąnaudas
• tinka kitai treniruočių įrangai, tokiai kaip dviračiai ir elipsiniai treniruokliai

Naudojimas:
Sutepkite pagal prietaiso vadovą. Prieš naudojimą suplakti. Tepkite plona srovele iš 20 ÷ 30 cm atstumo tarp diržo ir bėgimo takelio viršaus. Paviršius tarp diržo ir stalviršio turi būti švarus ir sausas. Perteklių nuvalykite sausa šluoste. Jei reikia, pakartokite.

Talpa: 400ml
talpa [ml] 400
Serija K2 RUNIX
pakuotės tipas aerozolis

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame