1,39 €
03.05.2024
30
1,33 €
06.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 KULER LONG LIFE -35°C yra modernus, tačiau universalus, paruoštas naudoti radiatorių skystis, pasižymintis labai aukštais eksploataciniais parametrais, apdovanotas aukso medaliais tarptautinėje išradimų mugėje Briuselyje, Ženevoje ir Seule.

UŽTIKRINA OPTIMALIĄ DARBO TEMPERATŪRĄ
Specialiai sukurta formulė vasarą apsaugo variklį nuo perkaitimo ir žiemą nuo užšalimo.

VISIŠKA VARIKLIO APSAUGA 5 METUS ARBA 250 000 KM
Puikus inhibitorių paketas, sudarytas iš karboksirūgščių, pridedant specialių korozijos inhibitorių ir putų agentų, apsaugo variklį. Užtikrina visišką variklio apsaugą 5 metus arba 250 000 kilometrų, taip pat kai maišome jį su kitais ilgaamžiais skysčiais.

VISŲ TIPŲ RADIATORIAMS
K2 KULER ILGAS TARNAVIMO LAIKAS -35 °C jis gali būti naudojamas visų tipų aušintuvuose, ypač aliuminio ir sumaišytas su kitais vienodai aukštos kokybės skysčiais, nepriklausomai nuo spalvos.

TECHNOLOGIŠKAI PAŽANGUS, AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS RECEPTAS
K2 KULER LONG LIFE -35 °C atitinka griežtus Amerikos standartus ASTM D 3306 ir ASTM D 2570.

K2 prekės ženklas buvo apdovanotas vartotojų laurų konkurso aukso medaliu 2006-2015 metais, kaip prekės ženklas, turintis didžiausią vartotojų pripažinimą.

NAUDOTI:
Keisdami skystį, laikykitės automobilio gamintojo nurodymų.
Skysčio pridėjimas prie sistemos turėtų būti atliekamas šaltu varikliu.
specifikacija ASTM D 3306
specifikacija G11
talpa [l] 1
spalva mėlyna
pakuotės tipas butelis
specifikacija ASTM D2570
temperatūros riba nuo [°C] -35
Serija K2 KULER LONG LIFE -35°C
paruošta naudoti +
ASTM D3306
ASTM D 2570
G11

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame