1,50 €
21.05.2024
30
1,43 €
22.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Klasikinės sveikatos ir saugos pastos įpėdinis su itin modernia formule ir savybėmis, vertomis XXI amžiaus.


K2 ABRA rankų plovimo pasta skirta rankų valymui, apsaugai ir priežiūrai. Jis turi pažangią, modernią formulę, paremtą naujovišku abrazyvu, kuris pagerina mechanines savybes ir palengvina valymą. Dėl konsistencijos, primenančios gležną plastikinę masę ar purų pyragą, itin malonu naudoti.

savybių

Jis turi puikų, gaivų ir gaivinantį citrinų kvapą su aromatinių aliejų intensyvumu.

K2 ABRA lengvai pašalina įsisenėjusius nešvarumus, puikiai susidoroja su riebalais, riebalais, aliejais, dažais, lakais, suodžiais, anglies dulkėmis, bitumo produktais, rūdimis, klijais ir kitais sunkiai pašalinamais nešvarumais.

Paprasta naudoti. K2 ABRA pasta yra lengvesnė už vandenį, todėl lengvai nusiplauna, todėl rankos nuplaunamos greičiau ir sutaupoma daug laiko.

Tvirtas nešvarumams ir švelnus rankoms. Jame yra neutralus pH ir drėkinančių ingredientų, kurie apsaugo rankas nuo sausumo. Dermatologiškai patikrintas.

Sudėtyje nėra mineralinių abrazyvų. Naujoviškas abrazyvas sumažina nuotekų užsikimšimo riziką. Biologiškai skaidus. Galima ilgai laikyti neprarandant kokybės ir skalbimo savybių.

Norint efektyviai išvalyti rankas, pakanka nedidelio pastos kiekio. K2 ABRA yra efektyvus ir itin ekonomiškas naudoti.

Taikymas

Dėl savo novatoriškų savybių K2 ABRA rankinė pasta su abrazyvu plačiai naudojama transporto priemonių mechanikos dirbtuvėse, kėbulų ir dažų dirbtuvėse, pramonėje, kasyboje, amatuose ir kt.

Nepakeičiamas buityje, kur padeda palaikyti švarą renovacijos, statybos ir sodo darbų metu ir kt.

Būtina turėti dirbtuvėse, garaže, sode ir namuose. Kad ir kur dirbtumėte plikomis rankomis, jos išsitepa.

Negaiškite laiko su tradiciniu muilu. Naudokite vieną kartą, niekada nepasieksite kito.

KAIP NAUDOTI :

Užtepkite šiek tiek pastos ant drėgnų rankų ir gerai įtrinkite.
Po plovimo nusiplaukite rankas vandeniu.
talpa [ml] 500
parametras Lemon
Serija K2 ABRA

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame