K2 priemonė nuo stiklų rasojimo K636

Vidutinis
1,55 €
30.04.2024
30
1,50 €
01.05.2024
2
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 FOX yra priemonė apsaugoti langus ir galinio vaizdo veidrodžius nuo rasojimo. Sukuria nematomą apsauginį sluoksnį be dryžių. Tai sumažina drėgmės kaupimąsi ir pašalina vairuotojo regėjimo lauko apribojimus, pagerina vairavimo saugumą.

K2 FOX yra greitas ir paprastas naudoti. Tiesiog naudokite purkštuvą, kad užteptumėte jį ant mikropluošto arba minkšto audinio, tada užtepkite ant stiklo ir nupoliruokite po džiovinimo.

K2 priekinis stiklas nuo rasojimo yra purkštuvo pavidalu, kuris leidžia efektyviai naudoti ir neleidžia išgaruoti automobilio stiklams iki kelių savaičių.

K2 FOX dėka per didelis automobilio langų garavimas bus pamirštas. Išvengsite kruopštaus aprasojusių langų valymo, o pats važiavimas automobiliu bus saugesnis ir patogesnis jums ir jūsų keleiviams.

Norint atsikratyti automobilyje esančios drėgmės pertekliaus, taip pat verta apsiginkluoti CARDOS DRĖGMĖS ABSORBERIS , kuris taip pat turės įtakos kelionės patogumui ir prailgins apsaugos nuo rasojimo veikimą.

Prekės savybės:

greita ir paprasta naudoti
saugus interjero elementams
efektyvus
efektyviai apsaugo nuo langų rasojimo
Naudojimas:

Prieš naudojimą suplakti.
Užtepkite ant mikropluošto.
Tepkite taške, užtepkite mikropluoštą ant stiklo paviršiaus, palikdami jį matomą. pėdsakų.
Palaukite apie 15 minučių, kol gaminys prilips prie stiklo.
Nupoliruokite stiklą.
PASTABA: jei neturite CARDOS oro sausintuvo, palikite vieną iš langų neapsaugotą, kad ant jo nesikondensuotų drėgmė.
talpa [ml] 150
Serija K2 FOX

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame